Gheorghe Damian a promovat concursul pentru funcţia de manager la Spitalul Judeţean. Vezi cu ce medie!

gheorghe damian
Gheorghe Damian

Gheorghe Damian a promovat concursul de ocupare a postului de manager de la Spitalul Judeţean. Acesta a susţinut, miercuri, atât proba scrisă cât şi interviul, probe pe care le-a trecut cu media generală de 9,92. Dispoziţia privind numirea acestuia în funcţia de conducere va fi dată de preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu. Până acum, Damian a ocupat funcţia de manager pe bază de delegaţie.

Consiliul de administraţie al spitalului va valida rezultatul, urmând ca preşedintele Consiliului Judeţean să dea dispoziţia de numire„, a declarat Damian.

Vineri, 22 februarie, are loc şi concursul pentru ocuparea posturilor de director medical şi director economic al spitalului.

5 thoughts on “Gheorghe Damian a promovat concursul pentru funcţia de manager la Spitalul Judeţean. Vezi cu ce medie!

  1. Felicitari domnule Damian !
    Avem si noi o rugaminte la dumneavoastra – faceti ceva cu dr. de la morga – isi bate joc de noi cei vii dar si de ai nostri .chiar trebuie sa ne tina atit de mult ca sa ne putem lua mortii acasa ? n-am timp sa-i plingem . Sa nu dea Dumnezeu sa ajunga si ea in situatia noastra .

  2. chiar asa am patit si noi . ne-a tinut citeva ore . si-a batut joc de noi . zicea ca-i face autopsie mamei mele cu toate ca medicul de pe sectie ii dadea actele .. poate fara voia familiei ? nu cred .

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    doctorita aia nu e nebuna… nebuni sunt cei care o mentin acolo… si in ce functie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *