Trei foşti angajaţi ai HSR, trimişi în judecată pentru abuz în serviciu

HSR- Hi Speed Drecovery BotoşaniTrei foşti angajaţi ai firmei Hi Speed Recovery au fost trimişi în judecată, miercuri, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani pentru abuz în serviciu contra intereselor persoanelor şi fals material în înscrisuri oficiale.

Irimel Popescu, Dragoş Daicu, Vasile Zetu au fost acuzaţi că în perioada octombrie- noiembrie 2009 au dispus ridicarea mai multor maşini parcate neregulamentar în baza unor documente false. Aceştia au folosit imprimate cu antetul Poliţiei Locale, semnând în locul agenţilor şi martorilor. Semnăturile au fost expertizate grafologic, stabilindu-se că acestea au fost false.

2 thoughts on “Trei foşti angajaţi ai HSR, trimişi în judecată pentru abuz în serviciu

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    NE VREM BANII INAPOI! CE CE SA NU PLATEASCA EI? Parca ZETU era pe mai toate hartiile trecut ca martor desi nu era nici odata la fata locului.PUTE_TI SA VA LUATI SI DE VRAJITORUR (fiul patronului de la Concret ca era angajat la primarie si el intermedia toata escrocheria asta,si daca spun asta stiu bine ce spun cu probe)

  2. TEROAREA PEDELISTA PORTOCALIE SI-AU TRAS MILIOANE DE EURO SI DE DAT CU SUBSEMNATU SUNT ACARII PAUNI, PAPAGALU ZETU NICI MACAR NU RASPUNDE ALA CARE E IN ACTE , ADICATELE PROPRETAR DE FIRMA, ! TEROAREA PORTOCALIE A JEFUiT MILIOANE DE EURO DE LA SARACA POPULTIE DIN BOTOSANI DAR DE PLATIT PLATESTE MILITIANU ZETU!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *