Municipalitatea apelează la specialişti de la Universitatea Suceava pentru consultanţă peisagistică

strazi municipiul Botosani
municipiul Botosani

Primăria Botoşani intenţionează să încheie un contract cu Facultatea de Silvicultură din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava,  pentru servicii de consultanţă, proiectare peisagistică şi amenajare spaţii verzi. Viceprimarul Cosmin Andrei susţine că costurile pentru contractarea acestui serviciu vor fi minime, în condiţiile în care specialiştii de la universitate vor ajunge la Botoşani să îşi dea cu părerea de două-trei ori pe an.

Am făcut o cerere pentru o ofertă financiară, să vină profesorii de la universitate şi să ne ofere câteva ore de consultanţă. Nu ne nemulţumeşte aspectul oraşului neapărat, dar se lucrează empiric„, a afirmat Cosmin Andrei.

De altfel, Directia Servicii Publice, Sport si Agrement Botoşani a scos la concurs un post de peisagist. În momentul în care postul va fi ocupat de un specialist, Primăria Botoşani va renunţa la serviciile Universităţii din Suceava.

Este în momentul de faţă un post disponibil la DSPSA. Dorim să angajăm un peisagist care să coordoneze toată activitatea de toaletare, plantare pomi, flori, toată activitatea de spaţii verzi. A început activitatea de toaletare, însă dorim să o facem într-un mod organizat, să începem cu un anumit careu şi să informăm asociaţiile de proprietari şi cetăţenii„, a mai spus viceprimarul Andrei.

One thought on “Municipalitatea apelează la specialişti de la Universitatea Suceava pentru consultanţă peisagistică

  1. In toate tarile civilizate sunt plantati arbusti si plante perene care dau aerului un miros placut,discret si sanatos.Terminati cu cu petunii ,panselute etc care se ofilesc repede,costurile sunt f.mari si nici nu dau un aspect frumos .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *