Vicepreşedintele CJ, Gheorghe Sorescu: Bugetul alocat anul acesta pentru plombări nu va fi unul spectaculos

gropi in asfalt BotosaniDrumurile judeţene sunt pline de gropi, iar bugetul ce va fi alocat anul acesta pentru plombări nu va fi unul spectaculos. Cel puţin asta susţine vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Sorescu, care a precizat că iarna aceasta gropile au apărut ca ciupercile după ploaie.  Acesta a afirmat că imediat ce vremea se va încălzi, vor începe lucrările de întreţinere.

Se reia refacerea gropilor. Parte din ele fac parte din garanţia pe care trebuie să o facă firma cu care s-a încheiat contract anul trecut. Bugetul nu va fi unul spectaculos. Anul acesta trebuie să finalizăm lucrarea spre Cordăreni şi o bucată spre Prăjeni. Acolo mai trebuie plătite vreo 30 miliarde lei pentru finalizarea a 60% din program. Mai este o problemă: asfaltul este bătrân şi trebuie să găsim soluţii de a reface asfaltul complet„, a precizat Sorescu.

One thought on “Vicepreşedintele CJ, Gheorghe Sorescu: Bugetul alocat anul acesta pentru plombări nu va fi unul spectaculos

  1. Domnule Sorescu,
    Problema principala, dupa opinia mea, rezida in faptul ca toate suprafetele asfaltate anul trecut au gropi in aceasta primvara.Sa nu dati vina doar pe conditiile naturale, ci in primul rind pe calitatea foarte proasta a mixturii asfaltice produse de firmele din Botosani si de aiurea. Nu se poate ca portiunile asfaltate integral anul trecut sa aiba gropi in primvara aceasta; asa s-a intimplat si in municipiul Botosani.De ex,. pe strada Octav Onicescu s-a turnat asfalt in vara lui 2012 si acum gropile sunt acoperite cu pavele pentru trotuare.
    Ce ne tot ascundem dupa degete; societatile care executa lucrari pe drumurile judetene incaseaza sume mari, chiar frumosae de tot, iar calitatea lucrarilor poate fi apreciata ca ,,dezastruoasa”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *