Funcţionarii de la Nova Apaserv au refuzat să o facă pe încasatorii. Vezi ce intenţionează CJ!

Încasările la Nova Apaserv nu sunt pe măsura aşteptărilor, chiar dacă s-a decis trimiterea în teren, în vederea recuperării debitelor, a funcţionarilor de la birouri. Aceştia au refuzat să mai presteze această muncă, motivând că sarcină respectivă nu este cuprinsă în fişa postului. Conducerea Consiliului Judeţean ia în calcul o nouă variantă: managementul privat.

Ne lovim, inclusiv Executivul de acolo, de un anumit mod de a nu înţelege al salariaţilor. Poate să fie o soluţie şi managementul privat, dar în condiţiile în care controlul asupra preţului să-l aibă Consiliul Judeţean. Ai o firmă privată, stabileşti nişte indicatori de performanţă, şi ăla nu mai ţine cont că este Sorescu, Popescu sau Georgescu. Problemele acolo sunt serioase„, a declarat Gheorghe Sorescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean.

One thought on “Funcţionarii de la Nova Apaserv au refuzat să o facă pe încasatorii. Vezi ce intenţionează CJ!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Bine e sa lucrezi la stat ( degeaba) , daca nu ai chef nu lucrezi , si gata , si dai si societatea in judecata ca nu are o virgula la contractul colectiv de munca . Buna fotografia , priviti ce fata are .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *