Bătrân de 90 de ani, tâlhărit în propria casă de 33 lei

tinar cu catuse pe mainiUn bătrân de 90 de ani a trăit clipe de groază după ce a fost ameninţat cu un cuţit, în propria casă, în schimbul unei sume de bani. La data de 18 ianuarie, poliţiştii Secţiei de Poliție Rurală  nr. 8 Flămînzi s-au sesizat din oficiu despre faptul că la sfârșitul lunii ianuarie 2013, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa lui Vasile D., de 90 ani, din comuna Copălău,  pe care l-au ameninţat cu un cuţit, deposedându-l de suma de 33 lei.

Cu ocazia verificărilor efectuate,  poliţiştii au constatat că două persoane necunoscute au pătruns după lăsarea întunericului în locuinţa părţii vătămate pe uşa de acces neasigurată și a ameninţat partea vătămată cu un cuţit, solicitându-i banii pe care îi deţine. La acea dată, partea vătămată nu a sesizat poliţiştii din cauza vârstei și a stării de sănătate.

În urma activităţilor desfăşurate de  poliţişti au fost identificaţi suspecţii de comiterea  faptei în persoana lui  I. I. și B.I., ambii de 15 ani, din comuna Copălău,  faţă de care se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie și violare de domiciliu.

 

One thought on “Bătrân de 90 de ani, tâlhărit în propria casă de 33 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *