Victor Mihalachi vrea să facă un alt „Alfaland”

Casa lui Valerian Lungu, cumparata de Victor ConstructOmul de afaceri Victor Mihalachi vrea să construiască un nou cartier rezidenţial în Botoşani, după modelul Alfaland, dezvoltat de omul de afaceri Gheorghe Ciubotaru. Victor Construct a început, deja, lucrările pentru construcţia a peste 40 de case în zona localităţii Hudum.

Viitorul cartier rezidenţial va fi ridicat pe terenurile care au aparţinut lui Valerian Lungu, fostul patron de la societatea Avis SRL, care s-a stins din viaţă la începutul anilor 2000.

victor mihalachiVictor Construct a cumpărat, în urmă cu peste doi ani, casa şi terenul din Hudum de la soţia şi copii lui Valerian Lungu.

El vrea să construiască acolo case pe loturi de câte 500 de metri pătraţi, dar şi un parc şi o biserică. Imensa casă începută de Lungu ar putea fi transformată într-un complex comercial şi social pentru familiile care se vor muta în cartier.

În primă etapă, Victor Construct a început construcţia a patru case.

„Nu pot să spun nimic acum, pentru că proiectul se modifică de la o zi la alta. Lucrarea a început, dar am oprit-o, pentru că muncitorii au fost duşi în altă parte„, a declarat Victor Mihalachi.

Patronul de la Victor Construct intenţionează să îşi construiască şi lui o casă în acelaşi cartier.

Potrivit unor surse, Victor Mihalachi ar fi plătit circa 800.000 de euro pe casa şi terenurile de la Hudum.

4 thoughts on “Victor Mihalachi vrea să facă un alt „Alfaland”

  1. Interesant este ca terenul are o panta accentuata si ca textura solului duce la risc de alunecari . Asadar decizia de a construi acolo nu o casa ,ci un cartier intreg mi se pare curajoasa cel putin .

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ai perfecta dreptate. Eu unul nu mi-as ridica acolo o casa. Stiu pe cineva care a scos o suprafata de pamant la vanzare 1000 mp, aproape de a doua curba, de cel putin 2 ani de zile si nici in ziua de astazi nu a vandut-o. O plasa mare au luat si cei de la Alfaland., asa ca… O zona buna ar fi fost in apropierea service-ului , ala cu planetare, in zona casei lui Giusca, insa pe partea opusa.. Oricum acolo este o zona mult mai buna din toate punctele de vedere si mai aproape de padure ceea ce schimba in mod fundamental problema.

  3. Mda ! La cite case si apartamente noi nevindute sint in Botosani chiar ca se simte nevoia de noi locuinte . Sau poate Mihalachi testeaza piata sa vada ce o sa faca cu hardughia cumparata si nefolosita de atita timp dar pentru care tre sa plateasca sume frumoase ca taxe si impozite locale .

  4. A ales cel mai potrivit moment si cea mai potrivita locatie:))
    Mihalachi a bagat la Hudum niste bani negri pe care i-a pierdut.
    Si bogatii plang!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *