Supărat că nu a fost servit cu alcool, un tânăr a făcut scandal într-un bar de pe strada Împărat Traian

Masina Jandarmerie si jandarmiUn echipaj de jandarmi care executa o misiune de menţinere a ordinii publice, a fost direcţionat de către dispecerul de serviciu al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani la un bar situat pe strada Împărat Traian din municipiul Botoşani, unde un tânăr aflat sub influenţa băuturilor alcoolice  făcea scandal şi ar fi distrus mai multe bunuri .

Jandarmii care au intervenit în urma apelului au stabilit că , în timp ce consuma băuturi alcoolice, un bărbat de 29 de ani s-a enervat pe bărmăniţa de serviciu pentru faptul că nu este servit la timp, a lovit cu piciorul un scaun care s-a rupt, iar de pe masă au căzut mai multe pahare şi sticle care s-au spart.

Nu s-a mulţumit cu atât şi a lovit cu pumnul un dozator de bere şi un suport pentru pahare , pe care le-a distrus parţial.

Tănărului i-au fost întocmite de către jandarmi actele de constatare , fiind suspect de săvârşirea infracţiunii de distrugere, conform prevederilor Codului Penal. Prejudiciul în valoare de aproximativ 1000 lei nu a fost recuperat.  Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani pentru competentă soluţionare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *