Tineri prinşi la furat în hipermarketul Carrefour. Vezi ce au sustras!

Carrefour Botosani 1
Carrefour Botosani

Jandarmii au trebuit să intervină de două ori la hipermarketul Carrefour, după ce personalul de serviciu a sesizat sustragerea unor produse.   

Sâmbătă, personalul de serviciu al hypermarketului a sesizat faptul că a depistat un tânăr de sex masculin care a sustras un produs electronic.

Jandarmii au constatat că cele sesizate se confirmă, identificând un tânăr în vârstă de 27 de ani din  comuna Stăuceni, judeţul Botoşani, fără antecedente penale, care a încercat să părăsească magazinul cu un memory-stick în valoare de 260 lei, pe care nu îl plătise.     

Bărbatului i-au fost întocmite actele de constatare , fiind suspect de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, memory-stik-ul  fiind restituit reprezentantului magazinului.

Duminică,  un  echipaj de jandarmi a fost direcţionat de dispecerul de serviciu al I.J.J. Botoşani la acelaşi hypermarket , de acestă dată fiind sesizat faptul că a fost depistată o persoană de sex masculin care a sustras produse alimentare.

Jandarmii au identificat persoana care a sustras bunurile, un tânăr de 19 ani din municipiul Botoşani, tot fără antecedente penale, fiind întocmite actele de constatare ca şi în ziua precedentă.  Produsele alimentare, în valoare de aproximativ 50 de lei, au fost restituite proprietarului.

 Dosarele cu actele de constatare  vor fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani pentru continuarea verificărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *