Trei licee din judeţul Botoşani, promovabilitate zero la simularea la matematică. Vezi procentele pe licee!

examen eleviElevii a trei licee din judeţul Botoşani nu au reuşit să ia note de trecere la simularea examenului de bacalaureat de la matematică. Este vorba de Liceul tehnologic „Elie Radu”, Liceul Tehnologic de Cooperaţie şi Liceul Tehnologic Todireni. De asemenea, au fost licee unde promovabilitatea la matematică a fost de 1,19%, în cazul Liceului tehnologic „Petru Rareş” sau 1,76%, în cazul Liceului „Al.cel Bun” Botoşani.

Cele mai bune rezultate au fost obţinute de Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”-78% promovaţi la matematică şi 73% la istorie, dar şi de Colegiul Naţional „A.T.Laurian”, cu 53% promovaţi la matematică şi 86% la istorie.

La istorie, cea mai scăzută promovabilitate a fost înregistrată la Liceul cu Program Sportiv şi Colegiul tehnic „Ghe. Asachi”.

Rezultatele vor face obiectul unor analize interne, respectiv diagnoza, plan de masuri, atat la nivelul unitatilor de invatamant, cat si la nivelul Inspectoratului Şcolar„, a precizat Dragoş Cristea, purtătorul de cuvânt al IŞJ.

Vezi promovabilitate pe licee:rezultate simulare bac

3 thoughts on “Trei licee din judeţul Botoşani, promovabilitate zero la simularea la matematică. Vezi procentele pe licee!

  1. Cristea Dragos, baiatule, nu mai ai nevoie de nici o analiza, de nici ,,un plan de masuri” a la Gazeta de perete. Cele trei licee trebuie fie desfiintate, fie toate cadrele didactice sa sustina un nou examen de ,,capacitate” ca profesori ce sunt ei. Auzi, liceu teoretic la Todireni!!?? Infiintati, frratilor, scoli profesionale pentru repararea si conducerea tractoarelor si masinilor agricole,
    alte meserii necesare mediului agrar sau prestarilor de servicii: croitori, cizmari, frizeri, zootehnisti , etc,etc.

  2. Anca si unde sa lucreze cu aceste meserii.avem fabrici,uzine sunt dox in agricultura?cand o sa reconstruiascs ce am avut o data si sa distrus ca sa vrut democratie poate atunci da.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *