Posturile vacante din învăţământ, făcute publice săptămâna aceasta

sedinta publica cadre didacticeDirectorii unităţilor de învăţământ din judeţul Botoşani vor trebui să facă publice, de săptămâna aceasta, posturile vacante. Reprezentanţii Sindicatului Învăţământului Preuniversitar au declarat că, în perioada 18-22 februarie, se afişează la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean lista posturilor didactice vacante sau rezervate, după rezolvarea restrângerilor la nivel de unitate şcolară.

De asemenea, de pe 15 februarie, la IŞJ se va afişa şi lista cu cadrele didactice care vor intra în restrângere de activitate.

Sindicatele din învăţământ se aşteaptă ca în această perioadă să apară nemulţumiri în sistem, date fiind restrângerile de activitate care vor avea loc la nivelul mai multor şcoli.

One thought on “Posturile vacante din învăţământ, făcute publice săptămâna aceasta

  1. La Scoala Saveni se anunta posturile?? Cine?? Saracul Paduraru sta acasa din decembrie, are piciorul rupt.C e nenorocire! Da banutii ii ia integral. El e seful si face ce-l taie capul! Cum sa se descurce omul cu banii de pe concediu medical?? Aude cineva?!!Omul asta ,,plesneste” de atata corectitudine. Un nesatul, un om uns director ca sa poata primarul sa faca jocurile. Ce mai …. peste tot e mosia lor… Mare pacat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *