Prins în timp ce conducea un moped fără permis

politie frontieraPoliţiştii de frontieră botoşăneni au întocmit lucrare penală unui cetăţean român care a fost depistat conducând, deşi nu poseda permis de conducere.

În data de 15 februarie, ora 09.00, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Dorohoi/I.T.P.F. Iaşi care desfăşurau o acţiune specifică, au oprit pentru control în localitatea Vârfu Câmpului un moped, condus de cetăţeanul român Ionuţ T., în vârstă de 26 de ani.

La solicitarea documentelor şi a permisului de conducere, Ionuţ T. nu a putut prezenta permisul auto, iar poliţiştii de frontieră au constatat că mopedul nu este înmatriculat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii de frontieră au stabilit  faptul că tânărul nu posedă permis de conducere şi că mopedul în cauză nu figurează înregistrat sau înmatriculat.

Poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Dorohoi i-au întocmit bărbatului lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere  pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, urmând a fi înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Dorohoi, cu propunere de declinare de competenţă către organele abilitate.

One thought on “Prins în timp ce conducea un moped fără permis

  1. Bravo politistilor din SPF Dorohoi. Propun ca acelor lucratori sa li se dea o prima de 100.000 euro, o vila si o masina . Parvenitii dracului, nu se uita ca saracii oameni pentru a se deplasa folosesc mopede iarna iar legislatia este ca dracu …. S-au gasit ei sa faca dosar penal si sa poarte pe drumuri un om necajit …. Acuma circulatia mopedelor e treaba lor principala … Sa le fie rusine ! Mai bine sa se uite dupa masinile burdusite cu tigari si alcool, prin piete si baruri dupa marfa de contrabanda …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *