Directorii pensionari, înlocuiţi din funcţii

Marilena Mardare, inspector general adjunct al ISJ
Marilena Mardare, inspector general adjunct al ISJ

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, nu vrea să mai ţină pe funcţii directori pensionari. Nici măcar cei din PNL nu sunt favorizaţi. După ce a anunţat că directorii pensionari ai instituţiilor de cultură din subordinea CJ nu vor fi menţinuţi pe funcţii, Florin Ţurcanu susţine că aceeaşi decizie va fi luată şi în cazul inspectorului general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean, Marilena Mardare, care este pensionară şi care urmează a fi înlocuită în funcţie. El motivează că la CJ a primit sute de solicitări de la tineri pregătiţi pentru un loc de muncă.

Pensionarii să meargă la pensie, să plimbe nepoţeii. Le dăm şi un buchet de flori. Nu aşa e normal. A venit la mine un băiat care a terminat cu 10 facultatea-ştiinţe economice, cu master. Nu au locuri de muncă şi mulţi alţii. Sunt teancuri de solicitări. Unde să-i trimit. Sunt femei care au lucrat la bănci şi care au rămas fără loc de muncă. Vin pe aici şi plâng„, a precizat şeful CJ.

One thought on “Directorii pensionari, înlocuiţi din funcţii

  1. Din cite stiu eu, CJ nu este agentie de plasare in munca a cetatenilor. Ceea ce spune Turcanu reprezinta, de fapt, praf in ochii oamenilor. Angajarile pe aceasta filiera se faceau pe timpul lui Ceausescu. De fapt, ai nevoie sa-ti plasezi niste prieteni penelisti care te-au ajutat direct in campania electorala, nu conteaza daca sunt ageamii sau nu. In plus, ti-am mai spus, Turcane, ca numirea sefilor Inspectoratului judetean de invatamint nu se face de catre presedinte, ci de catre ministrul invatamintului – trebusoara la care nu ar trebui sa te bagi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *