Scandalos! Parlamentarii din Botoşani au încercat să fenteze ANI. Vezi cum şi-au angajat copii între ei!

camera deputatilorParlamentarii din Botoşani stârnesc un nou scandal privind angajarea copiilor în cabinetele parlamentare. Pentru că angajarea directă a copiilor pe propriile cabinete parlamentare este ilegală, ei au găsit soluţia de a face „schimb de copii”, fentând astfel Agenţia Naţionale de Integritate.

Deputatul Verginel Gireadă a angajat la cabinetul său parlamentar pe băiatul deputatului Costel Şoptică, Răzvan Codruţ Şoptică, în timp ce deputatul Şoptică a angajat-o la cabinetul său pe fiica lui Gireadă, Andreea Cristina Gireadă.

Verginel Gireada in ParlamentBotosaniNews a obţinut exclusiv informaţiile de la Camera Deputaţilor. Potrivit datelor furnizate de serviciul de presă al acestei instituţii, atât Răzvan Codruţ Şoptică, cât şi Andreea Cristina Gireadă au devenit consilieri parlamentari de la 23 ianuarie 2013.

Deputatul Costel Şoptică susţine că angajarea încrucişată a copiilor nu este ilegală, ci admite că este imorală.

costel sopticaEl spune că nu a făcut-o pentru a-i asigura venituri băiatului său, ci pentru a-l recompensa pentru munca depusă, alături de el, în campania electorală de la parlamentare.

Acum regret că am făcut asta, dar nu mai pot face nimic. Nu pot decât să îmi asum public această greşeală„, a afirmat Şoptică.

Interesant este şi că fiica lui Verginel Gireadă nu asigură, practic, nicio consultanţă deputatului Şoptică, ea fiind studentă la Bucureşti. În plus, aceasta figurează ca fiind asociat unic şi administrator al firmei Felix Transcom, care a avut, în 2011, un profit de 449.724 lei, în condiţiile în care cifra de afaceri a acesteia a fost de doar 852.632 lei.

Deputatul Gireadă a “uitat” să declare firma care câştigă bani publici

31 thoughts on “Scandalos! Parlamentarii din Botoşani au încercat să fenteze ANI. Vezi cum şi-au angajat copii între ei!

  1. POLITICA ucide PROBITATEA ! Va rog sa ma credeti, ca nu am cuvinte sa exprim dezamagirea ca am ajuns sa avem asa reprezentanti ! Gireada !!!??? Sau ce santem ???

  2. hotie pe fata marca gireada de la ipotesti si soptica de la darabani ,incadrarile sunt fictive doar sa se mai infrupte cu bucata de ciolan ….asa i cand ajung taranii la parlament,nu mai stiu de unde sa fure

  3. Cum adica nu mai puteti face nimic, decat sa va asumati public greseala? Ii „dezangajati” si gata, ce asa mare filozofie…

  4. Aceasta ,,suveica” reprezinta , nici mai mult, nici mai putin, decat furt din banii publici intrucit acesti ,,copii” nu lucreaza efectiv si nici nu vor lucra.Si atunci, ma intreb, statul pentru ce ii plateste?
    Cornel Sptica regreta cu lacrimi cu crocodil. Stia el foarte bine ce face chiar de la inceput. Ma mir ca Viorel Grigoras s-a angajat intr-o asemenea ,,hora” ilegala. Ii recomand cu caldura sa-si caute un consilier care sa vina la serviciu in fiecare zi, sa aiba cunostintele necesare cel putin in relatiile cu publicul -,
    daca nu vrea sa gaseasca o persoana cu adevarat profesionista.

  5. oare de ce ma mira faptul ca acesti comentatori sunt doar niste mancatori de rahat? din contra ii apreciez ptr ceea ce au facut ei,caree problema voastra? deasta nu puteti sta voi in casa ca si angajat Deputatul Gireada si Soptica ,copii intre ei?sunteti penibili,nu mai are voie omul sa isi angajeze copilul din cauza ca ,detine o functie politica,si totul e prin pile,jalnici comentatori

  6. dar de unde ati scos voi politica asta,k nu au voie sa isi angajeze copii,sunteti tristi rau,de acum nu mai are voie un om sa se agajeze din cauza k are n familie un om politic,si automat va rezumati la „pile” se vede k va roade invidia,cat de jalnic este sa vezi cum te mananca de f… ,niste tarani,lasa i frate sa lucre k nu sunt sg care lucreaza,sunt ei mult mai multi,de ei va ti gasit acum sa va luati?

  7. cu asa comentatori\de 2 bani,nu mai scoatem capul in lume,mi jena k locuiesc in acest oras,ptr voi totul inseamna pile,daca si voi va ti mai cauta cv de munca sa va tina ocupati,probabil ca nu va ti mai lua de oamenii politici,dar din lipsa de ocupatie ,stiti sa improscati cu noroi p cei care intradevar fac ceva pentru noi……sunteti penibili

    1. esti cumva una din odraslele trogloditilor sus amintiti????? ce fac nulitatile astea de parlamentari de botosani pt orasul asta ?????? le a zis ponta fara amendamente si ei stau ca oile la ordin…..sa ma anunti si pe mine cand or sa dea o lege buna sau sa faca ceva bun pt tara asta

  8. voi cei de mai sus ,care va ti gasit mari comentatori,,din cate imi amintesc eu,acesti oameni politici,nu au iesit ei deputati,senatori ca sau ales intre ei;)…..ei au fst alesi de catre cei din judetul Botosani,asa ca sa nu va mai aud,k aufst alesi,ca voi si cei din familia voastra ia-u acordat aceste voturi de incredere,si nu va mai luati de Gireada,ca cei care la u votat stiu ei ce stiu,au incredere in el,u abar nu ai cate a realizat acest om in com Miai Eminescu,esti doar un jegos care nu ai ce face,si iti curg mucii jignind si acuzand oamenii politici,sunteti atat de treisti si mie sila k loc in BOtosani

  9. ga ta.,,va ti gasit acum sa va lu ati de ei,ce tristi sunteti,cum puteti face acuze fara sa stiti adevarul?….dar nu degeaba se spune ca o parte din Botosaneni sunt prosti ,acum inteleg dc

  10. Ia te uita frate ce au sarit cu gura, bidiviii lui Gireada si ai lui Soptica !!! Pai da, ca vina doar a noastra este … Ca noi i-am votat si nu extraterestrii…Nu stiu de ce nu ne invatam minte, ca doar stim ca toti mint si fura ca in codru . Pe Soptica nu il cunosc, dar ma” mandresc”cu un lucru :am trait sa il vad pe Verginel Gireada – parlamentar si pe Turcanu – seful CJ .
    Astea sunt cu adevarat semne ale Apocalipsei !!!

  11. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Oamenii isi pregatesc copiii pentru o posibila viitoare cariera politica . Ce este rau in asta ?
    Astfel de practici se intilnesc si in tari cu o vechime si traditie democratica mai mare ca a noastra . PUNCT .

  12. ce va mai place shaorma comentatorilor:)))))…….chiar voi aveti timp sa va credeti minciunile?….cn a votat USL,au acordat vot de respect si incredere,asa ca mucles,bravo celor din usl,stiu ei ce stiu,

    1. Rusine unor astfel de …oameni? Nu , altfel trebuie numiti nu oameni! Cat despre lingaii care dau cu limba pe fundul persoanelor astora ce pot spune? Scarba si siktir…

  13. PENIBIL… Oamenii care nu au reusit aici in Botosani sa se intretina merg in Parlament sa voteze legi si sa ia decizii pentru bunul mers al economiei ….. Si pentru ca au posibilitatea sa fraiereasca- asa cum le este obiceiul -si-au angajat copiii drept consilieri… acei copii care nu sunt in stare nici macar sa isi ia examenele in mod cinstit ci doar cu ajutorul banilor…..

  14. Daca dam la o parte frustrarile unora care, intr-adevar, nu stiu decat sa comenteze ce fac altii, tot nu este prea normal ceea ce au facut cei doi. Nu cred ca este nimeni impotriva angajarii tinerilor (pe pile sau nu) in functii mai importante. Dar MACAR daca ar fi fost absolventi de facultate, nu studenti. Haideti sa fim seriosi, ca si student este FOARTE greu sa mergi undeva sa faci practica GRATIS numai sa ai putina experienta si ceva in plus la CV. Ori in acest caz, sa fii student si in acelasi timp consilierul unui parlamentar, este evident ca s-a fortat nota. Macar sa astepte sa-si termine studiile si atunci sa ne pacaleasca (SAU NU!) in privinta competentelor copiilor.

  15. nu i mai certati pe cei care au votat usl,aveau si alte variante??????tot hotii din pdl sau nulitatile din ppdd????pe cine sa votezi????? pana nu vor fi judecati de popor cei care jefuiesc tara (ca cei doi din articol) se vor schimba la putere doar pentru jecmanit banii poporului

  16. Totusi sa nu-i bagam pe toti cei de la USL in aceeasi oala. Sa nu uitam ca USL-ul este format din PNL, PSD si PC iar acesti parlamantari sunt parlamantari ai PNL. CINSTE CELORLALTI DE LA PUTERE CA NU S-AU COBORAT ATA DE JOS!

  17. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Oare miile de intelectual din judetul Botosanii : medici, profesori, ingineri, judecatori, avocati, economisti , notari, muzicieni , actori, oameni de afaceri etc se simt bine cand sunt reprezantati de acesti oamenii politici ? Au somnul dulce?

  18. niste boraturi politice,stimati cetateni ai judetului sa mai votati usl,cu amandoua mainile si in legislativul viitor,nu 70% daca se poate 500%.

  19. lipsa de bun simt, sfidare pe fata! de onoare ce sa mai vorbim…. asti domni vad functia ( demnitatea) publica ca pe un mijloc de parvenire, imbogatire… tara asta dupa 20 de ani, a ajuns cum a ajuns! cat de suparat am fost pe BRUCAN, cu STUPID PEOPLE! nenorocirea ca evidenta ii da dreptate! hai pa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *