Reţinut de poliţişti pentru furtul a doi viţei

Inspectoratul de politie judeteanSâmbătă, pe drumul ce face legătura între localităţile Săveni şi Bodeasa, a fost oprit pentru control un atelaj hipo, al cărui conducător a fost identificat în persoana lui Costel A. de 35 ani, domiciliat în satul Bodeasa, oraşul Săveni, judeţul Botoşani.

În urma verificării, în atelaj au fost descoperiţi doi viţei având picioarele legate, despre care  bărbatul a declarat verbal că i-a sustras de la ferma lui M. Viorel din oras Săveni.

S-a constituit o echipă operativă care a stabilit că în noaptea de 15 spre 16 februarie, în jurul orei 24:00, Costel A.  a pătruns prin spargerea şi escaladarea unui geam într-un adăpost de animale situat în câmp, ce aparţine părţii vătămate Viorel M, din oraşul Săveni, judeţul Botoşani, de unde a sustras doi viţei în vârstă de 2 luni şi un cleşte, cauzând un prejudiciu estimat la suma de 1507 lei, recuperat.

Față de învinuitul Costel A. s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni cu propunerea de arestare  preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *