Echipaj de poliţie pus pe drumuri de o şoferiţă de 17 ani fără permis

masina politie rutieraO tânără de 17 ani este cercetată de poliţişti după ce a fost prinsă la volanul unei maşini fără permis. Sâmbătă dimineaţă, pe strada Duzilor din municipiul Dorohoi polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism marca Opel Astra. Intrucât conducătorul auto a refuzat să opreasca, autoturismul a fost urmărit și in cele din urmă oprit pe strada Oborul Nou, din municipiul Dorohoi.

La volan a fost depistată minora Cristina Iuliana C., de 17 ani, din comuna Brăești, iar pe locul din partea dreapta faţă se afla Mihai M. de 44 ani din municipiul Dorohoi, deținătorul autovehiculului în cauză. Minora a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ.

Fata este cercetată sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”. La rândul său, MIhai M. este cercetat pentru ”incredințarea cu știință a unui autovehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane care nu deține permis de conducere”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *