Şerban Mihăilescu face apel la liderii USL să renunţe la atacurile reciproce

Serban MihailescuSenatorul Şerban Mihăilescu, ales pe listele USL în Colegiul Săveni- Darabani, face apel la liderii USL să renunţe la atacurile reciproce. El consideră că scandalul dintre liderii PSD şi cei ai USL este nepotrivit şi pierdant pentru ambele tabere.

Mihăilescu spune că nuînţelege „rostul, logica şi mai ales raţiunea” pentru care şefii PNL şi PSD se ceartă public.

Este nevoie neapărat de o întâlnire la nivelul USL. Aşa cum înainte de alegeri s-au făcut conferinţe de presă comune, planuri de acţiune comune şi un program de guvernare comun, nu înţeleg de ce acum nu mai discutăm despre USL, mai ales că USL este forţa care a câştigat alegerile şi are majoritate parlamentară funcţională„, a spus Mihăilescu.

2 thoughts on “Şerban Mihăilescu face apel la liderii USL să renunţe la atacurile reciproce

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Numai ca pesedistii ,draga Miki (si am uitat cum iti mai zice) se gandesc doar la ciolan, cum sa ajunga la toata sleata infometata,si nu mai au timp si de liberali,in campanie trebuiau gasite solutii de a explica plagiatul lui Dottore,arestarea lui Nastase,coruptia la toate nivelurile….atunci era nevoie de USL acum e CIOLANUL

  2. Cum dracului se face ca mereu apar sfatuitori,, de bine’ ‘, din randul jigodiilor politice de tipul lui miki spaga? Invartitorii astia ,sunt setati de la nastere pe furaciuni iar cand ii prinde cu hotia, se dau la fund un timp , apoi apar cand se iveste ocazia , pe post de mari sfatuitori , doar, doar i-o baga cineva in seama… Acest miki spaga ,trebuie bagat in formol si luat pentru studiu , generatiilor viitoare de tineri politicieni , la cursul predat sub titlul ASA NU ! Acest aranjeor, farseor si tot ce se poate inmanunchia mai urat intr-o faptura cu chip de om , dac-ar fi avut o farama de bunsimt macar de marimea unui fir de nisip, n-ar mai fi aparut in politica romaneasca niciodata! Dar , iata-l pe bunicut din nou in parlament!… Nu degeaba se spune ca de ciuma nu mai scapi niciodata ! Lua-v-ar dracul de canalii ordinare, c-ati nenorocit tara aceasta !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *