Tinerii din PNL şi-au manifestat susţinerea pentru Antonescu

sedinta TNL BotosaniOrganizaţia Municipală a Tineretului Naţional Liberal din Botoşani s-a întrunit la începutul săptămânii pentru cea de-a cincea şedinţă de anul acesta, în prezenţa liderului PNL, Florin Ţurcanu, şi a preşedintelui organizaţiei municipale a PNL, Viorel Iliuţă, dar şi a liderului tinerilor PNL, Lucian Diac.

Tinerii liberali de la municipiu au propus şi au votat lista de activităţi pe primul semestru al acestui an. Pe ordinea de zi a fost şi proiectul naţional “Echipa lui Crin 2014”. Acest proiect s-a adoptat, cu unanimitate de voturi, teneliştii locali susţinându-l pe candidatul liberal, Crin Antonescu, la prima funcţie în stat. Persoana desemnată să coordoneze “Echipa lui Crin 2014” din municipiul Botoşani este vicepreşedinta TNL, Anca Pâslaru.

Este o continuare a proiectului «Echipa lui Crin», de acum patru ani, care s-a bucurat de un real succes. Atunci, peste 500.000 de tineri au fost alături de noi, arătându-şi susţinerea faţă de Crin Antonescu”, a declarat Viorel Iliuţă, preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL.

Eu şi colegii mei îl susţinem fără echivoc pe Crin Antonescu pentru că el reprezintă  liderul pe care ni-l dorim: academic, strălucit, agresiv când e cazul şi mai ales bine organizat„, a spus Sorin Cornilă, preşedintele TNL de la municipiu“

Tinerii liberali au stabilit şi proiectele desfăşurate in 2012 pe care le vor prezenta pentru Gala Premiilor TNL, care se va desfaşura în Bucureşti pe 22 februarie la Palatul Parlamentului .

2 thoughts on “Tinerii din PNL şi-au manifestat susţinerea pentru Antonescu

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Academic? ( nu stie nici o limba straina- vezi discutia la intilnirea cu FMI),stralucit? ( are cuvintele la el , papagal, cum la descris Plesu), agresiv? ( nu e o calitate daca nu ai justificare , asa la jigniri sintem toti buni), si mai ales bine organizat ( cred ca nu sa vazut de cite ori intirzie la intilniri , sau nu vine deloc cum a facut la una din sedintele extraordinare a Senatului a carui presedinte este).
    Pe finul Turcanu il inteleg dar pe voi astia tineri ce va indeamna sa va umiliti cu linguseli .

  2. Pai cum sa nu !!!!! ALTFEL VENEA CIOBANUL turcanu MARELE PRESEDINTE DE CONSILIU JUDETEAN SI-I DESFIINTA CUM A FACUT LA DARABANI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *