Dolineaschi i-a cerut lui Ţurcanu să nu mai atace public PSD

Andrei Dolineaschi
Andrei Dolineaschi

Preşedintele PSD Botoşani, Andrei Dolineaschi, speră ca disputele din interiorul USL Botoşani să înceteze. Asta după ce, spune Dolineaschi, l-a rugat pe liderul PNL Botoşani să nu mai facă declaraţii publice dure la adresa PSD. În cadrul Delegaţiei Permanente a PNL, care a avut loc săptămâna trecută, Florin Ţurcanu le-a spus celor peste 100 de participanţi, în special primari şi preşedinţi de organizaţii locale, că este vânat de PSD-işti şi că dacă aceştia le oferă o cafea, să o guste ei întâi.

Nu mi-a dat o explicaţie plauzibilă de ce a ajuns să facă o asemenea afirmaţie. Eu l-am întrebat, dacă premierul Victor Ponta l-ar invita la o cafea ca să discute problemele judeţului Botoşani, ce-ar face cu ea. Nu a ştiut să îmi răspundă nici la subiectul acesta. Aceste glume, mai mult sau mai puţin intenţionat, nu fac bine nici domniei sale, nici parteneriatului din cadrul USL. Am cerut să nu mai fie astfel de ieşiri în spaţiul public„, a spus Dolineaschi.

4 thoughts on “Dolineaschi i-a cerut lui Ţurcanu să nu mai atace public PSD

  1. Da ,bine zis domnule Dolineaschi,dar mai intai trebuie sa potolesti cativa sefi pesedisti,care se comporta ca pe mosia lor,cum ar fi stresanta Hunca,si …domnul POnta e premier si cu ajutorul PNL,ca daca nu era USL nu mai exista atata sefime sa se certe de la ciolan.Si ceea ce spuneti dvs .despre diplomatie ,ma tem ca acesta virtute ,e doar privilegiu oamenilor cerebrali si nu a frustratilor care au rabdat ani buni pentru functii si acum sunt manati doar de sentimentul razbunarii.Si ideal ar fi sa va aduceti aminte si de noi PROSTIMEA care am crezut in ABURELILE voastre.Usor ,usor incep sa regret ca am urat asa de mult PDL

  2. Domnule Dolineaschi , te rugam sa nu te cobori niciodata la nivelul domnului Turcanu.
    Cat despre doamna Hunca, toata stima si respectul meu. Probabil ca este printre putinele care mai sunt numite pe criterii de competenta in inspectoratul scolar, inspectorat care s-a unplut de persoane gen sora deputatului, finul senatorului, prietena sefului, etc. Tot persoane si personaje a caror singura calitate a fost ca sunt rude cu mai-marii PNL. Cat despre competenta la astfel de specimene … mai cautam!
    Deci , inca odata, TOATA STIMA PENTRU DOAMNA HUNCA, O ADEVARATA PROFESIONISTA !

  3. ORICUM AR FI, TURCANU ESTE DEPARTE DE A FI UN POLITICIAN.POATE NE SPUNE CUM DE N-A SCHIMBAT-O PE PEDELISTA DE LA SANITAR VETERINAR?ARE LEGATURA CU LACUL CU NUFERI?

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Esti destept tare daca o consideri pe Hunca profesionista,asta daca PSD nu mai e la guvernare in secunda 2 e out.Si apropo de competenta ,management inseamna sa mai si zambesti cu colegii profesori,nu doar cu rosiorii,sa nu impungi toata ziua ,sa nu judeci cu unitati de masura diferite etc.Pai doamna asta e mai urata de cadre decat Ada de 1000 ori ,si o spune un profesor care n-a facut politica niciodata.Cat despre Turcanu e un om politic care vrea sa obtina voturi(punct)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *