Senatorul Grigoraş îi dă nota 10 premierului Ponta. Vezi pentru ce!

grigoras, sorescu, sopticaSenatorul PNL Viorel Grigoraş a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că îi dă nota 10 premierului Victor Ponta pentru modul cum a gestionat scandalul privind carnea de cal. El a precizat că atât Ponta cât şi reprezentanţii Ministerului Agriculturii, Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi Pentru Siguranţa Alimentelor au ţinut capul sus şi s-au mobilizat pentru a arăta că România nu se face vinovată în acest caz.

Vreau ca simplu senator de Botoşani să dau nota 10 premierului Ponta pentru prestaţia pe care a avut-o, pentru verticalitatea, demnitatea şi patriotismul de care a dat dovadă luând poziţie faţă de scandalul care încă nu s-a încheiat, în ceea ce priveşte exportul cărnii de cal. Nu trebuie ca România să devină un paşalâc. Trebuie să ne bucurăm că rezultatul a işeit pozitiv pentru ţara noastră, altfel era o catastrofă în ceea ce priveşte transportul nu numai al cărnii, ci şi a altor produse„, a spus Grigoraş.

One thought on “Senatorul Grigoraş îi dă nota 10 premierului Ponta. Vezi pentru ce!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Pe dracu, nu s-a uitat nimeni in gura lor . Au verificat si firmele din BT sunt corecte, cel putin la prima vedere. Vreau sa-l vad in problema steagurilor secuiesti daca ii mai dai nota 10. Dar ambasadorului de la Londra nu ii dai !0 , macar pentru limba engleza (cica de 7 ani locuieste acolo)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *