A fost prelungită perioada de selecţie a studenţilor care vor să lucreze în Germania

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti anunta prelungirea perioadei de selectie pentru studentii si masteranzii care doresc sa desfasoare o activitate lucrativa pe teritoriul Germaniei pe perioada vacantei de vara (minim 2 luni).

Initial perioada de slectie a studentilor si masteranzilor care doresc sa desfasoare o activitate lucrativa pe teritoriul Germaniei pe perioada vacantei de vara a fost : 25.01-15.02.2012 , perioada care s-a prelungit pentru intervalul 18.02.2013 – 01.03.2013 .

Conditii de participare: varsta cuprinsa intre 18 – 35 ani; studenti si masteranzi la o facultate de stat sau particulara, acreditata conform legii, la cursuri de zi, colegiu tehnic, colegiu;  cunostinte bune si foarte bune de limba germana (cel putin 3 ani de studiu).

Documente necesare: copie act de identitate (cu o valabilitate de minim 6 luni); optional, copie pasaport (cu o valabilitate de minim 6 luni); fisa de solicitare – Bewerbung 2013 – completata in 2 exemplare la calculator si semnata (formularul tipizat se regaseste pe site-ul A.M.O.F.M. Bucuresti, www.bucuresti.anofm.ro,  adeverinta de la facultate in care sa se specifice anul de studii si ce tip de cursuri urmeaza (tipizat facultate); adeverinta de la facultate – Immatrikulationsbescheinigung (formularul tipizat precum si instructiunile de completare sunt postate pe site-ul A.M.O.F.M. Bucuresti, www.bucuresti.anofm.ro, sectiunea Actualizari in site); dovada acreditarii, in cazul unei facultati particulare; copie de pe foaia matricola (cu exceptia studentilor din anul I de studiu); recomandare de la unul din profesorii de la facultate; 3 fotografii tip pasaport; copie carnet de conducere (daca este cazul).

Depunerea dosarelor si sustinerea testului de limba germana va avea loc in perioada 18.02.2013 – 01.03.2013, in intervalul luni – joi, orele 09.00– 15.00 si vineri orele 09.00 – 12.30 la Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti, strada Spataru Preda nr. 12, corp cladire A, parter, sector 5, telefon 0758.236.632

One thought on “A fost prelungită perioada de selecţie a studenţilor care vor să lucreze în Germania

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Normal ! Dupa ce au invatat pe banii nostri, ai romanilor, acum se duc sa le produca plus valoare lor, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *