Corneliu Vadim Tudor către „asistentul” lui Capatos: „Tu tragi în jos Botoşaniul!”

Preşedintele PRM l-a luat la bani mărunţi pe Cătălin Bordea, în ediţia de luni seară a emisiunii „Un show păcătos”. Corneliu Vadim Tudor l-a tachinat pe co-prezentator pe seama oraşului în care s-a născut.Bordea este originar din Botoşani, oraş în care au mai copilărit Mihai Eminescu şi Nicolae Iorga.

„Eşti dintr-un oraş cu mare încărcătură culturală, dar tu tragi oraşul în jos, nu că-i faci cinste „, a râs CV Tudor de Bordea.

Sursa: Click

7 thoughts on “Corneliu Vadim Tudor către „asistentul” lui Capatos: „Tu tragi în jos Botoşaniul!”

  1. Aici,Vadim aredreptate.Un personaj frustrat care intamplator s-a nascut in aceasta parte a tarii incarcata de mari personalitati si care se pare ca traieste din mila lui Voiculescu,mai ales ca ar fi afirmat ca nu stiu ce i-ar fi facut tatal lui.Poate nu e tarziu sa consulte un medic specialist.Nu trebuie ca tarele pe care le-a acumulat acest Bordea in copilarie sa fie transmise celor care il privesc.Ce sa-i faci avem si noi uscaturi.

  2. e un cretin Bordea asta care a terminat liceul Laurian si care vrea sa iasa in evdenta si habar nu are cei cu el. prosti ca el ne face orasul de rusina.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Daaa ! Fix Bordea ne face orasul de rusine !!!! Mai degraba ne fac de ras scriitorii care isi expun parerile pe aceste site-uri, desi nu stapanesc mai deloc gramatica limbii romane !!! Omul asta are o meserie.. ii apreciezi umorul, ok. Nu il apreciezi , tot ok, dar asta nu inseamna ca daca nu iti place sa-l asculti iti face orasul de ras. Daca era plin de intelectuali cu cate 5 facultati fiecare ne facea de ras poate!

  4. Catalin Bordea a terminat Liceul de Arta „Stefan Luchian”, sectia arte plastice, nu Colegiul ATL. Nu e prost, ar fi pacat sa spun asta. Insa este total lipsit de simtul ridicolului. Lipsa de bun simt şi incultura le-a mascat mereu prin betia de cuvinte care ii caracterizeaza declaratiile, prin tupeu si prin felul incisiv si agresiv de a jigni oameni care il depasesc din punct de vedere moral si intelectual si de a blama locuri care pentru multi constituie spatii valoroase din punct de vedere cultural sau sentimental. Este o nonvaloare care poate intimida sau impresiona doar pe cei care nu-l depasesc ca nivel intelectual sau moral. Epateaza. Ar trebui ca cei care ii iau apararea sa citeasca interviurile in care vorbeste despre locurile natale, despre parinti sau despre colegi, concetateni. Pacat de el, ca are calitati, insa le umbresc defectele.

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Bine, bine si cum a ajuns sa lucreze la acest post de televiziune? Ce facea el in Bucuresti inainte de a lucra aici? Cred ca se tatua de zor…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *