Şeful CJ, viceprimarul Iliuţă şi parlamentarii PNL au sărbătorit Valentine’s Day la restaurant

liderii PNL la restaurant tex BotosaniPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, logodnica sa, Roxana Anuşca, viceprimarul municipiului Botoşani Viorel Iliuţă şi parlamentarii PNL Costel Şoptică, Viorel Grigoraş şi Verginel Gireadă, dar şi soţiile acestora, au sărbătorit Valentine’s Day la un restaurant din Botoşani.

Cele cinci cupluri s-au întâlnit, joi seară, la restaurantul Tex din Primăverii, unde au petrecut câteva ore.

liderii PNL la restaurant tex BotosaniDe organizarea evenimentului s-a ocupat Viorel Grigoraş, care, de altfel, a făcut invitaţiile către colegii săi de patid.

Ei au mâncat aperitive specifice Tex. În ceea ce priveşte băuturile, bărbaţii au băut vin (roşu sau alb, după gusturi), iar femeile şampanie.

3 thoughts on “Şeful CJ, viceprimarul Iliuţă şi parlamentarii PNL au sărbătorit Valentine’s Day la restaurant

  1. de ce gandesti asa Lidia?
    intamplator eram si eu cu prietena mea acolo si chiar mi sa parut un gest foarte frumos din partea oamenilor politici din PNL,nu cred ca au iesit insotiti de sotiile lor ca sa demonstreze ceva cuiva,din contra,mi se pare un gest frumos,este o zi speciala pentru toata lumea,indiferent ca sunt oameni simpli sau oameni politici,si nu este o rusine sa iesi insotit de sotie si colegi la o masa in oras,este de apreciat gestul lor,inca o data respect pentru ei,

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    ce romantic a devenit acest mare om Florin Turcanu!Traieste intens si bucura-te cat mai poti hotule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *