Bătaie între mai mulţi tineri într-un bar din municipiu

jandarmiUn scandal izbucnit ]ntre mai mul’i tineri la un bar din municipiu a fost aplanat de jandarmi. Un echipaj de jandarmi care executa o misiune de menţinere a ordinii publice s-a deplasat, miercuri după amiază, în urma unui apel 112, pe strada Calea Naţională din municipiul Botoşani, unde proprietarul sesiza un scandal între mai mulţi tineri , în barul ,,La Puiu”.

În urma verificărilor efectuate de către echipa operativă  a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani, s-a stabilit faptul că trei tineri , cu vârste între 22 şi 24 de ani, fără antecedente penale, au avut un schimb de replici cu alte două persoane aflate în bar, motiv pentru care  le-au lovit cu pumnii , cauzându-le leziuni în zona feţei .

În momentul altercaţiei, unul dintre tinerii agresaţi a lovit cu cotul un geam de la o uşă glisantă din interiorul barului, spărgându-l  şi cauzând un prejudiciu de aproximativ 400 de lei, care nu a fost recuperat.

Jandarmii le-au întocmit celor trei agresori actele de constatare pentru ,,loviri sau alte violenţe’’, iar celui care a spart geamul i-au fost întocmite actele de constatare pentru ,,distrugere’’ .

 Dosarul  va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani pentru continuarea verificărilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *