Vezi cati directori adjuncti au fost schimbati anul trecut la scolile din municipiul Botosani!

directori scoliSase directori adjuncti din tot atatea unitati de invatamant din municipiul Botosani au fost schimbati in anul scolar trecut. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Judetean, anul trecut au fost schimbati directorii adjuncti de la Colegiul National „Mihai Eminescu”, Liceul Teoretic „N. Iorga”, Liceul tehnologic „Petru Rares”, Scoala 6 Botosani, Scoala „Ion Creanga” Botosani, dar si la Liceul „Elie Radu”.

La Colegiul National „Mihai Eminescu”, Neculai Buzduga a fost inlocuit cu Maria Oniciuc, in timp ce la Liceul Pedagogic Nelu Tibichi a fost inlocuit cu Catalina Melniciuc.

La Liceul tehnologic „Petru Rares” Marina Catalina Hostiuc a fost schimbata cu Marius Sposub. La Liceul „Elie Radu” postul de director adjunct a fost desfiintat, iar la Scoala „Grigore Antipa” Sabina Horopciuc a fost inlocuita cu Mariana Cantoriu.

Si la Scoala „Ion Creanga” a fost anul trecut schimbare de director adjunct, locul Cameliei Vasilica fiind luat de Sergiu Atitienei.

De asemenea, la Liceul Tehnologic Special „Ion Pillat” din Dorohoi a fost infiintat in acest an post de director adjunct, pe functie fiind numita Luminita Baboi Dragan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *