Sorescu: Niciun angajat din CJ nu a primit calificativ maxim. O doamnă a venit şi a spus că ea e perfectă!

Gheorghe Sorescu
Gheorghe Sorescu, vicepresedinte CJ

Majoritatea angajaţilor Consiliului judeţean, dar şi ai unor instituţii subordonate, au primit calificativele tăiate pe activitatea pe care au desfăşurat-o anul trecut. Gheorghe Sorescu, vicepreşedintele CJ, a declarat că el nu a dat niciun calificativ „maxim” angajaţilor. Şefa unei unităţi medico-sociale şi-a manifestat nemulţumirea şi a contestat nota primită, însă fără succes.

De exemplu, ce am eu în subordine în Consiliul Judeţean, pe la Drumuri, mai puţin partea de cultură, nu am acordat calificativ maxim. Am semnat şi am mai tăiat. Sunt mai zgârcit la note. A fost o doamnă de la un UAMS şi a spus că ea e perfectă. Eu i-am tăiat din calificativ, iar ea a fost nemulţumită. În momentul în care a fost trimisă să discute cu mine, nu a mai venit şi a acceptat ca nefiind perfectă„, a spus Sorescu.

Nota maximă era 5, însă, spune Sorescu, nu a acodat nimănui acest punctaj.

2 thoughts on “Sorescu: Niciun angajat din CJ nu a primit calificativ maxim. O doamnă a venit şi a spus că ea e perfectă!

  1. Dar cele de la cultura care sunt cei mai imperfecti directori dar care stau asa de multi ani din nepriceperea si incompetenta celor ce ii evalueaza? Cine o sa-i evalueze? Noul vicepresedinte Paval sau iar se aduc niste mosnegi de pe la Suceava sa-si dea cu parerea contra unei mese si a unui comision gras?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *