Primăria Botoşani pune capăt extinderilor de spaţii la parterul blocurilor

Ovidiu PortariucPrimarul Ovidiu Portariuc a declarat, miercuri, că nu vor mai fi date autorizaţii de extindere a spaţiilor de la parterul blocurilor. El susţine că spaţiul verde din municipiul Botoşani se diminuează pe zi ce trece din cauza construcţiilor haotice din ultimii ani.

Nu suntem de acord şi nu promovăm extinderile de spaţii, mai ales la parter, aşa cum au fost până acum acceptate. Este vorba de mii sau zeci de mii de metri pătraţi diminuate în ultimii ani. Cei care fac închideri de balcoane trebuie să intre şi ei într-un regulament. Cei cu spaţii comerciale au luat din spaţiu enorm de mult şi dacă continuăm în ritmul acesta, ajungem în câţiva ani că nu mai avem spaţiu verde„, a precizat Portariuc.

4 thoughts on “Primăria Botoşani pune capăt extinderilor de spaţii la parterul blocurilor

  1. Stie domnul Primar cate spatii comerciale ,sau pur si simplu extinderi , sunt construite definitiv, ilegal, peste trasee de conducte termice, de gaze, peste cabluri de curent ? Si asta in tot municipiul Botosani . Mai are orasul arhitect sef ?

    1. Are arhitect dar cu Spiru Haret….păcat că numele marelui savant este terfelit de pseudo facultăţile de azi,mai exact fabricile de diplome pentru proşti pe bandă rulantă , care şmechereşte abuzează de numele ilustrului…

  2. Bine ca ai marit cu 16% TAXELE PENTRU TERENUL DE SUB GARAJE de munceste omul o luna si nu reuseste sa-l plateasca. Iar majoritatea care au extindere poate mai mare decat un garaj nu platesc un leu. Asta este marca PSD una promite si alta face. Adevarul este ca nu te puteai astepta la altceva.

    1. Bine ai venit in România!Se pare ca ai fost plecat din tara si nu cunosti realitatea.Impozitele si taxele locale au fost majorate urmare a adoptarii de către Guvern a unei OG obligatorie pentru toate primăriile din tara.Vinovati sunt cei care au acceptat sa se construiască aiurea in ultimii ani.Sincer vorbind tie îți place cum arată aceste extinderi?Nu exista așa ceva in țările civilizate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *