Conturile Nova Apaserv au fost blocate

nova apaserv BotosaniConturile operatorului de apă din judeţul Botoşani, societatea comercială Nova Apaserv, au fost blocate, din cauza unei datorii pe care o are faţă de firma Conrec SA. Societatea condusă de Mihai Vrăjitoru are de încasat circa 1,8 milioane de lei, ca urmare a unor lucrări efectuate în subantrepriză pentru spaniolii de la Dytras, care au efectuat modernizarea staţiei de epurare de la Răchiţi.

Conrec a executat nişte lucrări pentru Dytras, cu care eu am avut contract. Eu i-am plătit toţi banii lui Dytras, dar ea nu a plătit către Conrec. Am fost chemaţi în judecată ca terţ poprit”, a spus directorul Nova Apaserv, Gabriel Cârlan.

În scandalul banilor dintre firme a fost implicat şi Ministerul Mediului, care mai are de făcut nişte plăţi pentru proiectul european. Până ce va aloca banii, Nova Apaserv este bună de plată, în baza unei hotărâri judecătoreşti.

Directorul Conrec, Mihai Vrăjitoru, susţine că va face o eşalonare la plată cu Nova Apaserv, astfel încât activitatea operatorului de apă să nu fie blocată, iar datoria să fie achitată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *