Încă două firme din Botoşani sunt autorizate să proceseze carne de cal

abator Roma carne de porcAlături de firma Doly Com, care este autorizată să proceseze carne de cal prin abatorul de la Roma, alte două firme din judeţul Botoşani au autorizaţie sanitar-veterinară pentru tăierea cailor, potrivit unor surse din Direcţia Sanitar- Veterinară. Este vorba de firmele Emanuel Com SRL, care aparţine lui Tonino Boldea, şi care deţine abatorul Răchiţi, şi Sagrod SRL, care deţine un abator la Darabani. Aceste din urmă două firme nu au făcut exporturi de carne de cal şi, de aceea, nu au fost implicate în scandalul internaţional.

Societatea Doly Com, verificată în urma scandalului cărnii declanşat în Franţa

One thought on “Încă două firme din Botoşani sunt autorizate să proceseze carne de cal

  1. Au vandut-o in Botosani, ce sa se mai complice cu exportul.
    Absolut dezgustator. Trebuie sa trecem pe stevie si urzici cat mai grabnic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *