Societatea Doly Com, verificată în urma scandalului cărnii declanşat în Franţa

abator Roma- Doly Com BotosaniSocietatea Doly Com din localitatea Roma este verificată de Autoritarea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) în urma scandalului cărnii declanşat în Franţa.
Societatea din judeţul Botoşani este una dintre cele două firme din România care exportă carne în Franţa. Cealaltă este din Braşov.

În urma acestui control, s-a constatat că societatea botoşăneană respectă normele sanitar-veterinare.

Nu ştiu cine are interes să lovească în producătorii români, însă ştiu că noi în ultimii şapte ani am făcut eforturi ca să câştigăm încrederea partenerilor europeni. Noi am respectat toate normele comerciale şi sanitar-veterinare”, a spus patronul Doly Com, Iulian Căzăcuţ.

abator Roma- Doly Com BotosaniPotrivit reprezentanţilor Doly Com, anul trecut, de la societatea respectivă au fost exportate 2135 de tone de carne de vacă în Franţa şi 427 de tone de carne de cal. Cifra de afaceri a firmei botoşănene a fost, în 2012, de peste 34 de milioane de euro.

În urma scandalului din Franţa, două abatoare din România sunt suspectate că au comercializat produse din carne de vită care au în compoziţie carne de cal .
Poliţiştii de la Investigarea Fraudelor fac cercetări pentru a stabili dacă s-a comis o infracţiune în cazul cărnii de cal descoperită în lasagna, care ar fi fost exportată din România, împachetata în Franţa şi trimisă în Marea Britanie drept carne de vită.

abator Roma- Doly Com BotosaniDescoperirea cărnii de cal în lasagna marca Findus a provocat un scandal uriaş în Marea Britanie.
Spanghero, furnizorul francez de carne pentru lasagna marca Findus a afirmat, sâmbătă, că intenţionează să dea în judecată producătorul român de la care s-a aprovizionat, în cazul în care ar fi vorba despre carne de cal.

6 thoughts on “Societatea Doly Com, verificată în urma scandalului cărnii declanşat în Franţa

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    E interesant …ca si in logo-ul companiei apare un cal….tinand cont ca este abator de carne si prezinta in LOGO un CAL si o VACA………..e clar ca proceseaza carne de CAL………!!!!!!!!!!doar asa un asistent conduce un imperiu vanzandu-ne CARNE DE CAL!!!!!!!!!!!!!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    nu m-as mira,in botosani ti-e frica sa cumperi carne de la astia,ti-ar pune si carne de caine ca sa le iasa profit,daca nu se vinde modifica termenul,numai sa-si vinda marfa,apropo PROTECTIA CONSUMATORULUI in Botosani sunt oameni platiti degeaba,iti dau cu flit repede in caz de te duci la ei!

  3. fratilor nu mancati degeaba daca nu stiti veniti si vizitati odata abatorul si o sa vedeti ce inseamna calitate curatenie si niste oameni care fac ceva cat se poate de corect.Nu mai barfiti ca aici nu aveti dreptate ,bravo domnului Cazacut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *