Soţia subprefectului Sebastian Tocariu vrea la şefia Secţiei de Etnografie

Soţia subprefectului Sebastian Tocariu, Laura Maria Tocariu, şi fostul muzeograf-şef al Memorialului Ipotesti, Ana Florescu, se bat pentru postul de şef secţie etnografie a Muzeului Judeţean Botoşani.  Acestora li se alătură alţi 7 candidaţi care râvnesc la postul ocupat până la renovarea spaţiului de către Steliana Băltuţă, ieşită de anul acesta la pensie.

Toate cele nouă dosare au trecut de prima etapă, care presupune existenţa întregii documentaţii solictate, urmînd ca pe data de 21 februarie, cei nouă candidaţi să susţină proba scrisă şi interviul. Această probă va fi susţinută în faţa unei comisii din care vor face parte şi directorul Muzeului Judeţean Botoşani sau şeful secţiei etnografice a Muzeului din Suceava.

Candidații admiși la prima etapă de evaluare și care urmează să susțină următoarea proba care va alege și câștigătorul sunt:

1. Aioanei Oana Maria

2. Brânză Ștefan Cătălin

3.Cimpoi Adrian

4. Florescu Ana Elisabeta

5. Luca Cătălin Viorel

6. Macovei Daniel

7. Mandache Monica Cristina

8. Presecaru Marian

9. Tocariu Maria Laura

One thought on “Soţia subprefectului Sebastian Tocariu vrea la şefia Secţiei de Etnografie

  1. Ma intreb cati dintre cei 9 candidati au studii in domeniu , adica Academia de arte? De ce ma intreb? Pentru ca muzeograful de aici trebuie sa se priceapa la pictura, grafica si sculptura, sa poata aprecia valoarea unei picturi atunci cind o prezinta publicului. Iar cu pictorii din Botosani nuj te joci, pentru ca acestia sunt extrem de ritosi atunci cind este vorba de propria lor creatie. Se pare ca de la inceput Muzeul judetean a creat posibilitatea participarii la concurs a unor ,,neaveniti”. Sunt foarte curioasa ce va face onor comisia de examinare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *