Florin Ţurcanu: Dacă un PSD-ist vă face cinste cu o cafea, puneţi-l pe el să o guste

Florin Turcanu la Delegatia permanenta PNL 9 feb 2013
Florin Turcanu la Delegatia permanenta PNL de sâmbătă

Preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, a făcut, sâmbătă, declaraţii şocante cu privire la relaţiile din interiorul Uniunii Social Liberale. În cadrul Delegaţiei Permanente a PNL, care a avut loc la Teatrul Mihai Eminescu, Ţurcanu le-a spus celor peste 100 de participanţi, în special primari şi preşedinţi de organizaţii locale, că este vânat de PSD-işti.

Sunt un om vânat de ei. Mi-ar lua gâtul la orice oră şi duşmanii din afara alianţei şi colegii noştri din alianţă. Nu m-ar ierta niciun minut. Dacă m-ar vedea cu piciorul drept în prăpastie, mă împinge sigur, fără nicio jenă„, a spus Ţurcanu.

Delegatia permanenta PNL 9 feb 2013Aversiunea faţă de social-democraţi a continuat, Ţurcanu recomandându-le membrilor PNL să „sufle şi în iaurt”.

Dacă un social-democrat vă face cinste cu o cafea, puneţi-l pe el să o guste înainte de a bea„, a adăugat liderul PNL Botoşani, care a adăugat că PSD-iştii „folosesc toate pârghiile morale şi imorale pentru a lovi”.

La rândul său, în discursul său, viprimarul  municipiului Botoşani, Viorel Iliuţă, a cerut liberalilor să ţină fruntea sus în USL.

Delegatia permanenta PNL 9 feb 2013Printre declaraţiile politice şocante a lui Ţurcanu a fost şi aceea că „PNL este principala forţă politică din judeţ” şi că „la alegerile următoare ţinta noastră este să obţinem majoritatea, adică peste 50% din voturi”.

Delegaţia Permanentă a PNL Botoşani a aprobat, sâmbătă, delegaţii la Congresul PNL din 22- 23 februarie şi a votată includerea noului lider PNL Darabani, Liviu Hriniuc, în Biroul Politic Judeţean.

21 thoughts on “Florin Ţurcanu: Dacă un PSD-ist vă face cinste cu o cafea, puneţi-l pe el să o guste

  1. SA SE TINA DE CUVANT!
    Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu a ameninţat că va intra în greva foamei dacă autorităţile centrale nu vor aloca fonduri pentru reabilitarea drumuLui european Botoşani- Târgu Frumos.
    „Am fost la Bucureşti şi am spus că dacă nu îmi prind drumul Botoşani-Târgu Frumos la anul în buget, mă duc şi fac greva foamei în faţa Ministerului Transportului şi în faţa partidului. O zi la minister, o zi la partid”, a afirmat Ţurcanu.
    13 AUGUST 2012. EVENIMENTUL ZILEI

    Atunci eram in campanie deci putem minti/promite orice ?! Si dupa ce „ne-am ales toata famiglia ” uitam ?!
    Ce mai sta si plange ca ar fi impins daca …. Sa se duca la Bucuresti, ca are unde sta, sa se tina de cuvant! Altfel ramane un BUFON!

    http://www.evz.ro/detalii/stiri/Preedintele-CJ-Botoani-Florin-urcanu-PNL-amenin-cu-greva-foamei-dac-nu-i-se-acord-996.html

  2. Turcanule imi place ca esti foarte diplomat,,iti dai seama cat de sprijinit vei fi de acum de pesedisti alaturi de care totusi trebuie sa il faci pe Crin prezident si alaturi de care vrand nevrand trebuie sa convietuiesti in consiliul judetean,ce mai,ai fost tare,sau mai pe intelesul tau cum s-ar spune la tine la Dracsani ai fost distept ca tapul la coaie!

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    ce rusine…..acu va mancati cu psd ul.sunt lucruri mult mai importante de facut pt judet …

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Are dreptate !Pesedistii astia trag numa pentru clientela lor.Ce-i al lor e al lor,ce-i al liberalilor,trebuie facut pe din doua.Ar trebui Turcanu sa-i faulteze pe primarii PSD,sa le arate ca sunt in alianta,asa cum procedeaza,si sefuletii lor cu liberalii

  5. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Mai Ciobane de la Oi mai ciobane mai ! De mafiot ce esti . Te tragi dintr-o vita Pdl-sta de mafioti, Prost prost da hot sadea esti.Nu tie nici macar rusine ,dupa ce te-am scos la putere ai dvenit berbec si impungi ca un bou in toti colaboratorii tai . Mai berbec burtos daca nu era USL pupai tu piata indepe. nu consiliul jud. Botosani. Alegatorii nu au pus votul [pe Turcanoiu Florin ci acolo unde au vazut sigla USL. Ca si la parlamentare Cu Virginel si Grigoras amandoi care seamana cu tine unul la cultura si la studii si ambii la justitie adica 1+2 faci tri. Ghini o zas mos rotundu de jurnal : Curve politice.

  6. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Hai sa il fortam sa se tina de cuvint , hai sa stigam pe strada dupa el FOMILA ,hai sa il umilim . Cum ia ramas lui Geoana PROSTANACUL , sa ii ramina si lui FOMILA .
    Daca nu, la alegerile viitoare ne promite ca face centrala nucleara la Sulita.
    Vreau ca macar o zi sa faca greva foamei in fata Guvernului asa cum a promis .

  7. Asa , nea Turcane!’Tu-le-n muma lor de aliati! Arde-le un vot de BLANA ( pentru cei care nu stiu, cu catva timp in urma , Turcanu a folosit la o intrunire de partid termenul „vot de blana” in loc de „vot de blam”. Intre membrii coalitiei asa i-a ramas numele.

  8. halal conducator de judet, halal alianta. Am cazut din lac in put. Tot ultima gaina din cotet va ramane judetul asta amarat.

  9. Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu a ameninţat că va intra în greva foamei dacă autorităţile centrale nu vor aloca fonduri pentru reabilitarea drumului european Botoşani- Târgu Frumos.

  10. Bravo imparate!Pesedistii sunt niste jigodii,care se cred puternici,dar in Botosani cu neica nimeni Portariuc ,sunt sub 5 procente.Intre Flutur si asta zboara avioane.

  11. Turcanu a castigat toate bataliile importante la care a participat,Portariuc e o musculita pe langa el,un baietel tanar care e aparat de cateii pesedisti care ataca in haita

    1. Ordin de denigrare?Sunteti penibili!USL a câștigat si nu Turcanu!Fiti măcar corecti fata de cetățenii care v-au dat șanse sa schimbati ceva!

    1. adicatelea ce vrei sa spui?! s-0 schimbat si-o sa se schimbe, tot-tot- tot! a mai tare e aiai cu posibila numire de la rapsozi! anii ’50 in floare, de aia am ajuns unde si cum am ajuns!

  12. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Turcanu the best!imi place ca e alaturi de oameni.Asta va fi presedinte CJ cel putin 20 de ani

  13. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Si Portariuc vorbea asa de frumos in PLANUL PENTRU BOTOSANI,de scoli,spitale,infrastructura,acum vad ca e de acord sa desfiinteze.El nu trebuie sa uite ca botosanenii au avut inainte un primar ca Flutur care a facut multe pentru noi,a scos Botosaniul din anonimat,sa vedem ce investitii va face el ca stim ca sefii din deconcentrate PSD o duc foarte bine.Oare stie si parerea celor care l-au votat si sunt total dezamagiti?

  14. Domnule Turcanu, va propun ca textul ,,cuvantarii” dumitale din interiorul Delegatiei permanente sa o transmiti domnului Crin Antonescu pentru analiza si luarea unor masuri ,,drastice” impotriva PSD-istilor botosaneni. Dar mai intai trebuie sa recitesti toate propriile declaratii de presa cel putin aberante din ultimele 6 luni. De fapt, planul dumitale este ca prin aceste ,,mizerii” sa asiguri 50% din voturi pentru PNL la alegerile viitoare . S-ar putea – ba chiar sunt sigur – ca PNL Botosani la alegerile viitoare , daca va candida singur, sa nu obtina mai mult de 10%,( cu ingaduinta 10%). Dumneata chiar nu observi ca iti tai craca de sub picioare actionand atat de prost?

  15. Uite cine vorbeste,”vot de blana”Asta a fos crescut la cort de are un limbaj atat de colorat si un vocasbular atat de redus?Sa ne spuna cu ce se ocupa pentru ca noi stim ca sta la Bucuresti cu amanta.Daca va fi cununat de Antonescu s-a ras pe bot si asta de voturile botosanenilor.Am scapat de un sofer care se balbaia si am dat peste un oier cu studii la coada oii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *