Deputatul Şoptică cere bani pentru construcţia Vămii Rădăuţi Prut

Vama Radauti Prut
Vama Radauti Prut

Deputatul liberal Costel Şoptică cere ministrului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, vicepremierul Liviu Dragnea, să înceapă lucrările de construcţie a Vămii Rădăuţi Prut. Într-o interpelare adresată lui Dragnea, Şoptică cere să fie informat cu privire la „situaţia în care se află realizarea obiectului Birou Vamal de frontieră Rădăuţi Prut (România)- Lipcani (Republica Moldova), considerat obiectiv de importanţă strategică”.

Soptica CostelÎn document, Şoptică arată că „în acest moment se impune reealizarea unei construcţii definitive conformă cu strandardele europene, întrucâtpartea moldovenească a efectuat atât construcţiile necesare biroului vamal, cât şi lucrările de infrastructură„.

Vama de la Rădăuţi Prut funcţionează de la inaugurare, în urmă cu trei ani (pe 15 februarie 2010), în nişte module provizorii.

2 thoughts on “Deputatul Şoptică cere bani pentru construcţia Vămii Rădăuţi Prut

  1. Soptica, baiatule. ce faci tu este un simplu ,,joc de glezne”. De ce nu ai cerut ca Vama Radauti Prut sa fie inscrisa in lista investiiilor pentru acest an pentru a fi finantata. Acum faci interpelari, dupa ce bugetul a fost adoptat si banii deja repartizati?
    Pe cine vrei tu sa prostesti? Pe mine,nu.

  2. Ai terminat cu invatamantul,ai fost un mare,mare specialist in mobila si acum ai ajuns deputat,sa stai cu mana intinsa si sa primesti bani de la bugetul de stat.Asteptati da platim noi taxele la stat sa va luati voi salariile.Ce ati facut ptr Botosani????/ Rusine!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *