Cristian Roman: Mă intrigă faptul că în Consiliul Local şi Primărie se face politică, nu administraţie

Consiliu localDeputatul Cristian Roman acuză faptul că în Consiliul Local şi în Primăria Botoşani se face politică, nu administraţie. Deputatul botoşănean şi-a exprimat nemulţumirea faţă de decizia municipalităţii de a majora taxele şi impozitele locale după ce în nenumărate rânduri, spune Roman, primarul Portariuc a ieşit şi a spus populaţiei că taxele şi impozitele vor rămâne la nivelul celor din 2012.

Este o bâlbâială coordonată de la centru. Au clamat şi au strigat în gura mare, în frunte cu domnul Portariuc, că nu vor fi majorate taxele şi impozitele locale, iată că botoşănenii s-au trezit cu taxele majorate. Este o bâlbâială, poate că cefva incompetenţă, lipsă de experienţă şi prea multă politică. Ar trebui să se aplece mai mult spre administraţie şi să lase politica„, a spus Roman.

2 thoughts on “Cristian Roman: Mă intrigă faptul că în Consiliul Local şi Primărie se face politică, nu administraţie

  1. Cristian Roman, se poate se faci o confuzie atit de gogonata? A discuta si aproba o hotarire de majorare a impozitelor si taxelor inseamna politica? Sau un act administrativ? A informa populatia in legatura cu intentiile sau cu activitatea Primariei inseamna politica? Sau o obligatie legala?
    Ar fi bine, domnule Roman, sa mai citesti Legea administratiei publice locale, care le cere celor alesi sa informeze populatia, ba chiar sa instituie un dialog permanent. Daca a informa populatia inseamna ,,politica” , atunci dumneata esti impotriva standardelor europene in acest domeniu (sau nu le cunosti).

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    pe tine ROMANE multe te deranjeaza…..prietenul tau SORIN de la un serviciu ce mai face?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *