Cele 265 de amendamente depuse de deputatul Roman la Legea bugetului de stat, respinse

cristian roman - deputat de botosaniNiciun amendament depus de deputatul Cristian Roman la Legea bugetului de stat pe 2013 nu a fost admis în plenul Parlamentului. Deputatul botoşănean a formulat un număr de 265 de amendamente, majoritatea făcând referire la investiţii importante în judeţ, respectiv reabilitarea drumului Botoşani-Tg.Frumos şi Botoşani-Suceava, însă fără succes.

Dacă în comisiile de specialitate o parte din aceste amendamente au fost admise, în plen a fost o adevărată bătaie de joc. Au fost alocate un număr de 4,4 secunde pentru un amendament la Secretariatul General al Guvernului. Aici unde sunt drumurile şi cele mai importante investiţii. Au fost alocate un număr de 5,1 secunde pentru fiecare amendament la Ministerul Dezvoltării. Aici am avut 118 amendamente. De asemenea, un alt record a fost la Ministerul Educaţiei Naţionale, unde au fost alocate 5 secunde pentru fiecare amendament. În plen, am susţinut doar amendamentele importante şi au fost votate de câţiva parlamentari de la USL „, a precizat Roman.

Deputatul Partidului Forţa Civică a precizat că prin acest buget Guvernul Ponta şi majoritatea parlamentară a USL i-au condamnat pe români la sărăcie.

Avem de-a face cu un buget al sărăciei, al stagnării economice şi cred că suntem în pragul de a ne întoarce la recesiune„, a mai spus Roman.

One thought on “Cele 265 de amendamente depuse de deputatul Roman la Legea bugetului de stat, respinse

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    si tot nu am inteles,,,pe asta cine la ales dintre botosaneni……ca nu reprezinta pe nimeni …doar interesele lui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *