Consilierul judeţean Vâzdoagă: Voi susţine ca trei drumuri judeţene să obţină finanţare

Gheorghe Vazdoaga, secretar executiv PSD
Gheorghe Vazdoaga, secretar executiv PSD

Consilierul judeţean al PSD, Gheorghe Vâzdoagă, va susţine, în proiectul din acest an, finanţarea a trei drumuri judeţene. Este vorba de DJ 207N Curteşti-Cristeşti, Dimăcheni-Roma şi DJ 292 A Corlăteni-Dimăcheni.

Este un drum de 2,5 km, un drum de piatră care produce probleme tuturor celor care îl parcurg. De asemenea, la Dimăcheni mai este o problemă. Drumul Dimăcheni-Roma, care ar lega acel colţ de judeţ de un drum naţional şi care ar şi scurta cu vreo 20-30 km distanţa dintre Dimăcheni şi Botoşani. Aceste trei drumuri le voi susţine să obţină finanţare„, a precizat Vâzdoagă.

3 thoughts on “Consilierul judeţean Vâzdoagă: Voi susţine ca trei drumuri judeţene să obţină finanţare

  1. Fenomenal, ,,maestre” Vazdoaga! Cum nu ne-am dat noi seama de importanta acestor drumuri? In consiliul judetean, Gheorghe Vazdoaga, nu este ca la municipiu. Trebuie sa prezinti si analiza cost/beneficiu. Stii dumneata care este traficul mediu pe aceasta artera si care ar fi beneficiile de pe urma acestor cheltuieli? Stii dumneata ca sunt drumuri judetene pe care nu s-a pus nici un gram de pietris in ultimii 2 ani? , ca sa nu mai vorbim de asfaltare;
    stii dumneata ca pe alte drumuri judetene se procedeaza la asfaltarea ,, in situ” cam o data la doi ani, iar pe altele nici o data la 10 ani? De ce oare se intimpla acest fapt? Iata probleme foarte importante pentru domnia ta.

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Dle Vazdoaga ai ajuns si tu sef la taraba promisiunilor USL iste. De unde parale ? Maresti chiriile la Cooperativa pe care o conduci sau vinzi cabana Stejarul cum se aude?
    USL isti de pretutindeni opritiva ! Sunteti ridicoli incetati cu promisiunile desarte ca nu suntem toti asa cum ne vreti – PROSTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *