Consilierul Mihai Tincu face demersuri pentru reabilitarea unui vechi drum comercial. Vezi care!

portariuc si tincuConsilierul local PSD Mihai Tincu intenţionează să supună dezbaterii în PSD, după care în USL, un proiect privind reabilitarea drumului comercial Cernăuţi – Siret – Mihăileni – Botoşani – Târgu Frumos – Roman. El spune că se va încerca atragerea de fonduri europene pentru realizarea acestei investiţii.

Este vechiul drum comercial. În ideea reorganizării României, ar fi un drum de prioritate zero pentru regiunea Nord – Est, vizavi de faptul că Comunitatea Europeană se termină la Siret, iar Ucraina dispune de rezerve uriaşe ca materii prime, de produse care ar interesa România. Cred că s-ar îndeplini toate condiţiile ca această finanţare să fie posibilă… Dacă s-ar face acest drum ar curge mărfuri şi bani„, a declarat consilierul local Mihai Tincu.

5 thoughts on “Consilierul Mihai Tincu face demersuri pentru reabilitarea unui vechi drum comercial. Vezi care!

  1. Domnului Mihai Tincu,
    Sigur ca este bine sa se modernizeze aceasta artera comerciala ; si motivatia este corecta. Totusi, in sec. XXI lucrurile nu mai pot fi gandite doar secvential. Corect ar fi ca toate drumurile care duc la punctele de trecere a frontierei sa fie modernizate in regim de urgenta. D ex. drumul de acces spre Vama Radauti Prut – Kiev – Donetk ar scurta ruta de transport marfuri si persoane cu 70 km dus, 70 km intors ( Botosani – Siret – Cernauti – Hotin = 175 km si stationare 15-28 ore); Botosani – Radauti Prut – Mamaliga – Hotin = 100 km si stationare – maxim 8-10 ore.

    1. DOAMNA ANCA CEL MAI SCURT DRUM DE LA BOTOSANI CERNAUTI ESTE BOTOSANI-DOROHOI- POMIRLA -RACOVAT-HERTA-CERNAUTI IL FACI IN 2 ORE SUNT PANA IN 100 KM. DAR MATALE TRAGI SPRE RADAUTI PRUT,VAMA TRAFICANTILOR DE TIGARI,SE STIE CINE O COORDONEAZA?????????

  2. Datorită infrastructurii avem de pierdut cu toţii!Investitorii sau străinii să spunem mai bine,sunt scârbiţi să vină în România datorită drumurilor execrabile,care duc la pierdere de bani şi timp!Sunt mulţi care nici nu mai bagă camioanele decât până la Suceava,marfa trebuie încărcată de acolo,pentru că reparatul maşinii trebuie făcut la fiecare deplasare!Cel mai elocvent exemplu este dat de Mercedes care a ales Ungaria ca loc de producţie în detrimentul României,tocmai datorită şoselelor!

  3. DOMNUL DOLINASCHI ZIS ,,PINOCHIO,,A PROMIS MULTE? PLECAND LA BUCALE A UITAT DE ORGANIZATIA PSD BOTOSANI,CARE MAI ESTE O DIRA DE SANGE PRIN MAREA CUFAREALA PNL A DL.TURCANU? CEL MAI SCURT DRUM LA CERNAUTI SI MAI DEPARTE ESTE BOTOSANI-DOROHOI-POMIRLA-RACOVAT-HERTA-CERNAUTI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *