Primarul Portariuc va purta discuţii cu oficiali de la patru ministere. Vezi ce probleme va ridica!

Ovidiu Portariuc, primarul municipiului Botosani
Ovidiu Portariuc, primarul municipiului Botosani

Primarul Ovidiu Portariuc va „bate”, săptămâna viitoare, patru ministere pentru a prezenta mai multe probleme cu care se confruntă municipiul Botoşani. El se va deplasa şi va purta discuţii cu oficialii Ministerului Dezvoltării, Apărării, Ministerului Marilor Proiecte şi Ministerului Tineretului şi Sportului.

Portariuc a declarat că la Ministerul Dezvoltării va solicita deblocarea unor proiecte pentru municipiul Botoşani, respectiv a proiectului de reabilitare a Teatrului „Mihai Eminescu” şi a Centrului de informare şi promovare pentru turism.

Vrem să vedem stadiul în care se află finanţarea pentru ANL-uri şi posibilitatea de a atrage finanţări suplimentare în această zonă. La Ministerul Apărării, voi continua demersurile pentru transferul terenului de la unitatea militară, demersuri făcute şi de fosta administraţie, de echipa Flutur-Ţâbuleac. Am făcut demersuri şi în toamnă, dar s-a schimbat ministrul. Trebuie să o luăm de la capăt. Documentaţia este depusă„, a precizat Portariuc.

La Ministerul Marilor Proiecte, primarul municipiului Botoşani va purta discuţii legate de drumurile judeţe.

Vrem să ne asigurăm că Botoşani-Suceava, care este o prioritate în momentul de faţă, cât şi Botoşani-Tg.Frumos vor fi prinse în buget şi vor fi finanţate. La Ministerul Tineretului şi Sportului vom avea discuţii cu domnul ministru, în ce măsură există posibilitatea finanţării unor proiecte de interes local în domeniul sportului. Dacă agenda primului-ministru va permite, voi încerca să am o întâlnire scurtă şi cu domnul Victor Ponta, pentru a-i reaminti şi readuce în atenţie promisiunile făcute botoşănenilor„, a adăugat edilul municipiului Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *