Deputatul Cristian Roman cere revocarea hotararii privind stabilirea taxelor si impozitelor locale

cristian roman - deputat de botosaniDeputatul Cristian Roman va depune, vineri, la Consiliul Local o solicitare de revocare a  hotararii privind stabilirea impozitelor si taxelor locale pe motive de nelegalitate.  Roman a precizat ca face acest demers in calitate de cetatean, de platitor de taxe, afirmand ca botosanenii sunt si asa necajiti. El a facut un apel la botosanenii care doresc sa il sustina, sa solicite printr-o semnatura atacarea la instanta de contencios administrativ , la cabinetul sau parlamentar din Palatul Administrativ sau la sediul partidului Forta Civica, situat vizavi de Biserica Roset.

Fac parte din cei 7300 de oameni care constiinciosi si-au platit impozitele inca incdepad din primele zile ale anului 2013. Astept raspunsul intr-un numar de zile, dupa care imi rezerv dreptul sa atac la instanta de contencios administrativ aceasta hotarare, in caz ca ea nu va fi revocata sau in cazul in care motivele nu sunt explicate corespunzator”, a precizat Roman.

critian roman si costica macaletiDeputatul Cristian Roman va solicita printr-o adresa si prefectului sa faca o analiza asupra legalitatii acestei hotarari de CL.

2 thoughts on “Deputatul Cristian Roman cere revocarea hotararii privind stabilirea taxelor si impozitelor locale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *