Un apartament de la Aleea Curcubelului, cuprins de flacari

Un apartament situat la etajul IV al unui bloc de pe strada Curcubeului a fost cuprins, vineri, de flacari. Incendiul a izbucnit la una din camere, la fata locului deplasandu-se doua echipaje de la Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta.

Incendiul a fost stins in mai putin de o ora. Din interior a fost evacuata o persoana de 39 de ani, care nu a fost afectata de incendiu„, a precizat Dorina Lupu, purtatorul de cuvant al ISU Botosani.

La sosirea gărzii de intervenţie, ardeau bunurile dintr-o încăpere a locuinţei, existând pericolul de propagare a flăcărilor şi la bunurile din celelalte trei camere. Întrucât existau informaţii că ginerele proprietarei nu a părăsit locuinţa, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Bărbatul, care tocmai se trezise din
somn, a fost găsit într-unul din dormitoarele apartamentului. Acesta a fost scos de pompieri din locuinţă, dar nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Incendiul a fost stins în mai puţin de o oră, fiind salvate bunuri materiale în valoare de aproximativ 100.000 lei. Au ars bunurile dintr-o singură cameră, pagubele fiind estimate la cca. 10.000 lei.

În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, s-a stabilit că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, de la o candelă aprinsă lăsată nesupravegheată lângă materiale combustibile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *