Portariuc: Am inteles din declaratiile domnului Turcanu ca nu i-a ramas decat sa se roage. N-aş vrea mâine-poimâine să aud că se retrage la mănăstire!

portariuc si tincuPrimarul Ovidiu Portariuc ii cere presedintelui Consiliului Judetean, Florin Turcanu, sa nu renunte la demersurile sale la nivel national de a aduce fonduri in judet pentru derularea unor investiii importante. Declaratia a fost facuta, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, dupa ce Florin Turcanu a afirmat ca ii mai ramane sa se roage la Biserica pentru banii necesari reabilitarii drumurilor. 

 „Rog pe domnul Ţurcanu să nu renunţe aşa uşor la luptă. Am văzut câteva din declaraţiile domniei sale, am înţeles că acum nu i-a rămas decât să se roage. N-aş vrea mâine-poimâine să aud că se retrage la mănăstire. Îl ştiu un luptător, îl aştept să facem echipă şi să ne batem pentru botoşăneni aşa cum le-am promis în campanie„, a spus Portariuc.

Presedintele executiv al PSD a facut totodata un apel la colaborare si ii reaminteste lui Turcanu ca obiectivul USL nu a fost inlaturarea lui Traian Basescu de la presedintia Romaniei.

Am incercat sa ma achit cu decenta de datoria pe care o am in cadrul aliantei USL. Din punctul acesta de vedere, atunci cand domnul Turcanu era la Bucuresti, plecat intr-o intalnire politica, am dat dispozitie sa ii scoata din zapada pe cei care erau izolati la Rachiti, de asemenea sa trimitem ajutoare alimentare in nordul judetului. Incerc sa mentin o buna legatura cu cei din PNL, pentru ca exista o obligatie sa pastram aceasta colaborare intre noi. Acesta a fost obiectivul pentru care s-a constituit USL. Obiectivul inlaturarii presedintelui Basescu a fost unul secundar. Nu stiu daca domnul Turcanu a inteles bine acest obiectiv. Se pare ca a ramas ancorat in aceasta disputa inutila , Traian Basescu. Din punctul meu de vedere, oamenii s-au saturat de scandaluri si asteapta lucruri concrete, sa facem ceva pentru ei. E timpul sa trcem la constructie, pentru ca asta vor cetatenii. Inainte de a incepe sa vorbim despre ce vom face cand nu vom mai fi impreuna, ar fi bine sa vorbim despre ce facem acum, in acest mandat in care eu si domnul Turcanu am fost alesi sub sigla USL„, a adaugat Portariuc.

 rog şi pe dl Ţurcanu să nu renunţe aşa uşor la luptă. Am văzut câteva din declaraţiile domniei sale, am înţeles că acum nu i-a rămas decât să se roage. N-aş vrea mâine-poimâine să aud că se retrage la mănăstire. Îl ştiu un luptător, îl aştept să facem echipă şi să ne batem pentru botoşăneni aşa cum le-am promis în campanie

4 thoughts on “Portariuc: Am inteles din declaratiile domnului Turcanu ca nu i-a ramas decat sa se roage. N-aş vrea mâine-poimâine să aud că se retrage la mănăstire!

  1. eu nush cum s-a ajuns aici, un domn president laudat de un alt ( fost) viitor? prezident a ajuns sa se milogeasca sa ii aloce conducerea centrala fonduri pentru niste amarate de drumuri nationale….ceva scartaie… da’ luptator cum il stiu pe dom’ president de judet al nost’ nij nu ma gandesc ca nu va razbate! un’ mai pui ca are relatii si prin parlament, neicusorule…ca despre dom’ primariuc ce treaba are primaria cu drumaria?!

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Ideal ar fi portariuc sa faci si tu ceva concret pentru botosaneni,noroc cu Iliuta ca-l ai aproape,ca impreuna cu Andrei parca sunteti doi copilasi rataciti in PADUREA ADORMITA.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    chiar nu se intelege ca erau doar visele lui Turcanu? trebuie sa accepte si el ideea ca la Bucuresti nu are prea multe usi deschise. asta e, a ajuns la cj din supararea oamenilor pe pdl si nicidecum ca era cel mai potrivit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *