Ţurcanu: Dacă aveam un ministru liberal la Infrastructură, ceva se întâmpla în judeţ

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, este convins că judeţul Botoşani ar fi primit fonduri pentru reabilitarea unor drumuri importante din judeţ dacă ministrul Infrastructurii ar fi fost liberal. Ţurcanu susţine că încă de anul trecut a primit asigurări de la nivel central că drumurile Botoşani-Suceava, Botoşani-Tg.Frumos şi Manoleasa-Rădăuţi Prut vor fi reabilitate, însă la această dată nu sunt date certe că aceste investiţii vor fi realizate.

Am primit în scris de la Bucureşti, şi de la preşedintele Senatului, că există susţinere pentru realizarea acestor obiective. Acum doar dacă mă duc la Biserică să mă rog. Sunt convins că dacă aveam un ministru liberal ceva se întâmpla. Am mai trimis un material către ministrul Şova cu toate trei drumuri. Aşa cum eu sunt om politic şi am făcut toate demersurile, mai avem colegi, domnul deputat preşedinte Andrei Dolineaschi, secretar general adjunct al PSD, domnul ministru Şova, care este membru al PSD”, a precizat Ţurcanu.

3 thoughts on “Ţurcanu: Dacă aveam un ministru liberal la Infrastructură, ceva se întâmpla în judeţ

  1. Te dai la gatul PSD ului?
    Nu ai voi sa scuipi in farfuria din care ai mancat, dar probabil te vei ineca in propria voma !

  2. Daca nu erai tu la conducerea CJ probabil se obtinea mai mult pentru judet. Cand se imparteau banii dumneata erai preocupat sa-ti promovezi oamenii in functii. Cetatenii pot sa mai astepte , doar mai ai inca 3 ani si jumatate de mandat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *