Directorul AJOFM renunţă la funcţie. Vezi cine îl va înlocui!

Directorul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă, Sorin Şologon, renunţă la funcţie. El va trece, de pe 15 februarie, pe un post de execuţie în cadrul aceleiaşi instituţii, respectiv consilier juridic. Şologon a precizat că nu a fost forţat să demisioneze din funcţie, însă a dat de înţeles că i s-ar fi sugerat să părăsească postul.

La vremuri noi, oameni noi. Nu am vrut să încurc pe nimeni„, a spus Şologon.

Locul acestuia va fi luat de Radu Surdu, director la Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Dorohoi.

3 thoughts on “Directorul AJOFM renunţă la funcţie. Vezi cine îl va înlocui!

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cum se face ca dintre toti angajatii care sunt in AJOFM Botosani nu este nici unul care sa fie capabil ? Cum se face ca prin toate institutiile atribuitre PSD-ului vin la conducere numai persoane din Dorohoi, care sunt apropiate domnului Dolineaschi Andrei ? Ce face organizatia PSD din municipiul Botosani ? Sau cine are functia mai mare in partid impune sefi in institutiile publice? Unde sunt criteriile de competenta ? Se stie ca au fost concediati salariati din aceasta institutie ? Acum de unde sunt locuri ? Profesionistii sunt amenintati cu pierderea locurilor de munca, iar altii sunt promovati ! DACA DOMNUL SURDU ESTE PROFESIONIST AL DIRECTIEI DE ASISTENTA SOCIALA DE CE NU A FOST PUS DIRECTOR LA ACEASTA INSTITUTIE ? CE FACE ORGANIZATIA DE PARTID A PSD-ULUI DIN MUNICIPIUL BOTOSANI ? NUMAI LA ALEGERI SUNT BUNI MEMBRII DE PARTID DIN MUNICIPIUL BOTOSANI ?

  2. Din punctul meu de vedere, botosanenii au de castigat. Sunt din Dorohoi, si va pot spune ca Surdu chiar este un profesionist… A fost director la Directia de asistenta sociala Dorohoi foarte multi ani si este si acum in aceeasi functie.
    Mergeti in Dorohoi sa vedeti ce sedii au, toate facute prin bani europeni, proiecte initiate chiar de catre el.
    Asa e moda acum, nu vedeti? Cine vine la putere schimba tot. Nu conteaza ca esti bun sau nu, esti schimbat. Nu il cunosc pe Sologon insa va pot spune ca Surdu este un om serios si va face treaba buna. O sa va convingeti singuri de asta in scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *