Timpul de staţionare în parcarea subterană va fi de numai o oră

parcare subterana botosaniParcarea subterană va deveni operaţională spre sfârşitul lunii martie, urmând a fi administrată de Urban Serv. Potrivit unui proiect, parcarea subterană va funcţiona între orele 6-22,00, iar cea supraterană va fi deschisă în permanenţă.

Urmează ca la sfârşitul acestei luni, în şedinţa de Consiliu Local, să fie aprobat regulamentul de funcţionare după care trecem la exploatarea propriu-zisă. Vineri, în condiţiile în care lucrurile sunt în regulă, vom face predarea-primirea parcării între noi şi constructor„, a precizat viceprimarul Viorel Iliuţă.

Parcarea va deservi zona Pieţii,  zona Direcţiei de Taxe şi Impozite Locale şi magazinele din zonă. Timpul de staţionare va fi de numai o oră, iar cei care vor staţiona mai mult riscă amenzi din partea Poliţiei Locale.

Va fi un parcomat care va elibera un bon fără niciun ban, bonul se afişează pe parbrizul maşinii într-o zonă vizibilă. În cazul în care persoana parchează şi uită să-şi ridice maşina, intervine Poliţia locală cu sancţiuni„, a mai spus Iliuţă.

Parcarea subterană dispune de 99 locuri de parcare.

One thought on “Timpul de staţionare în parcarea subterană va fi de numai o oră

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Cea mai mare aberatie posibila ! Sa fie gratis prima ora si apoi cu taxa. Daca omu este retinut mai mult, cum sa primeasca sanctiuni din partea politiei ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *