Vezi cine vor fi noii inspectori generali adjuncţi de la Inspectoratul Şcolar

inspectoratul scolar BotosaniPNL a stabilit cine vor fi cei doi noi inspectori generali adjuncţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Botoşani, după ieşirea la pensie a Marilenei Mardare şi plecare la Centrul de Creaţie a Cătălinei Lupaşcu.

Pentru postul lui Mardare a fost propusă Otilia Luca, sora deptutatului Costel Şoptică, care ocupă în prezent funcţia de inspector şcolar, iar în locul lui Lupaşcu a fost propus Vasile Asiminicesei, care este în prezent director adjunct la Şcoala 11.

5 thoughts on “Vezi cine vor fi noii inspectori generali adjuncţi de la Inspectoratul Şcolar

  1. Am auzit bine? Au fost propuse si sigur aceste persoane vor ocupa posturile de inspectori gen., adjuncti? N-am nimic cu persoanele in cauza, nici nu le cunosc, nici nu ma intereseaza acest domeniu, insa o asemenea anomalie n-am auzit in ultimii 30 de ani! Atunci pentru ce se mai organizeaza concursurile? De flori de mar? Oare domnul presedinte al PNL Crin Antonescu stie ce se petrece la Botosani?
    Ar trebui ca cel putin un politician din Botosani sa-l informeze pe Antonescu pentru a se pune capat acestei practici ilegale.

  2. In ceea ce priveste d-na inspector Otilia Luca, numai cuvinte de apreciere. A facut o treaba extraordinara ca director la Cristinesti! Educatia romaneasca are nevoie de oameni ca dumneaei in forurile decizionale!

  3. pentru d-na ispector Otilia Luca doar cuvinte de lauda ,un om muncitor ,corect si devotat meseriei.chiar merita aceasta functie . succes!!!!!!!!!!

  4. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Defapt numirile pentru inspectorii scolari nu se iau in P.N.L. , ele se iau de doamna „Elena”(Roxana)(Ceausescu)(Anusca)(Turcanu), fara consultari… Mai urmeaza sa il puna pe nea’Florea inspector scolar..ca in rest si-a pus tot neamul!!!

  5. Voi nu va dati seama că laudele aduse celei care a fost la Cristinesti sunt comandate? ! Este ultimul om care merită funcția. Scrie de două ori ac cuvnt itro propoziție și nu stie să desparta în silabe. Vreți dovada? Am o foto de pe o tablăpe care a scris GENerala ADJ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *