Vezi ce spectacol are loc duminică la teatrul de păpuşi!

ratusca cea urataTeatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” vă invită duminică, de la ora 11.00, dar şi de la ora 12,30, la spectacolul „Răţuşca cea urâtă” de Hans Cristian Andersen, dramatizare de Valentin Dobrescu.

Ni se pare…Credem… constatăm.. .suntem convinşi…dăm verdicte. Totul după nişte aprecieri pe care le facem instantaneu şi doar după o scurtă privire asupra lucrurilor. E bine? Cu siguranţă nu. Pentru că sub pojghiţa aparenţelor se pot ascunde lucruri inimaginabile, frumuseţi nebănuite, valori incomensurabile, care aşteaptă doar răbdarea noastră şi înţelegerea pentru a fi scoase la lumină. Să-i privim cu răbdare şi înţelegere pe cei din jurul nostru”, spune regizorul Valentin Dobrescu.

Actorii Florin Iftode, Mihaela Ştempel, Claudiu Gălăţeanu, Ibica Leonte vă vor da prilejul de a vedea o poveste despre frumuseţea interioară, frumuseţea sufletului care nu este întotdeauna la fel cu cea fizică.

Începând cu luna februarie Teatrul Vasilache a pus în vânzare abonamente pentru spectacolele duminicale.

Biletele şi abonamentele pentru spectacolele Teatrului pentru Copii şi Tineret “Vasilache”
 pot fi achiziționate de la agenţia teatrală astfel: de luni până vineri: 9,00 – 14,00;  Duminică : 9,30 – 14,00 sau cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului la intrarea în sala de spectacole,  în limita locurilor disponibile.
Informaţii şi rezervări, de luni până vineri la tel.: 0756084651 / 0231514353

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *