Viceprimarul Andrei: Vom finanţa anul acesta o echipă de handbal

viceprimarul Cosmin Andrei
viceprimarul Cosmin Andrei

Municipalitatea are în vedere finanţarea, în acest an, a unei echipe de handbal. Viceprimarul Cosmin Andrei a declarat că la Botoşani va fi înfiinţată o echipă de handbal şi că aceasta va fi finanţată de Primăria Botoşani. Iniţiativa aparţine primarului oraşului Săveni, Relu Târzioru, care încă de anul trecut a făcut demersuri în vederea înfiinţării unei echipe de handbal la Botoşani.

Va fi echipa municipalităţii. Este un sport de echipă, care sunt convins că o să aibă suporteri. Intenţionăm să sprijinim şi acest sport, pe lângă celelalte„, a precizat viceprimarul Cosmin Andrei.

Echipa de handbal se va numi cel mai probabil Handbal Club Municipal.

One thought on “Viceprimarul Andrei: Vom finanţa anul acesta o echipă de handbal

  1. Stimate d-le viceprimar dvs.sustineti pe banii nostrii un proiect al orasului Saveni?Se pare ca ati avut nota mica la educatie fizica si sport si nu cunoasteti ce factori contribuie la formarea unei astfel de echipe(factorul material,staful tehnic si nu in ultimul rand jucatorii care trebuie sa aiba o valoare deosebita)Desigur in municipiul Botosani exista LPS care are echipe de juniori I,II,si III.Intrati pe saitul Federatiei de Handbal si ve-ti avea surpriza sa le gasiti pe ultimele locuri cu puncte. putine si golaveraj negativ.Cr5ed ca faceti afirmatii fara acoperire si mai ales ca doriti finantarea pe banii contribuabililor.Poate ca cititi acest mesaj si ve-ti prezenta acest proiect pe saitul Primariei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *