HSR lasă o gaură de 1,9 milioane de lei. Vezi cine sunt păgubiţii!

HSR- Hi Speed Drecovery BotoşaniDouă bănci, mai multe primării, câteva societăţi comerciale, dar şi mai multe persoane fizice, printre care şi foşti salariaţi, au de recuperat de la firma Hi Speed Recovery peste 1,9 milioane de lei.

Primăria municipiului Botoşani, dar şi primăriile din Câmpulung Moldovenesc şi Codlea s-au înscris pe tabloul creditorilor întocmit ca urmare a intrării în insolvenţă a societăţii HSR. Botoşaniul are de recuperat 74.802 lei, Câmpulung Moldovenesc 33.824 lei, iar Codlea 247.500 lei reprezentând redevenţa pentru concesionarea activităţii.

Două bănci, respectiv Banca Comercială Română şi Banca Italo Romena au şi ele de recuperat sume foarte mari de la firma care a blocat şi ridicat maşini în Botoşani. BCR are de încasat 430.762 de lei, iar Banca Italo Romena 222.704 lei, ca urmare a acordării unor credite.

Interesant este că suma cea mai mare înscrisă la masa credală nu apare în dreptul vreunei instituţii publice, bănci sau firme, ci în dreptul unei persoane fizice. Mihai Catană, fratele unuia dintre asociaţii de la HSR, Nicu Catană, are de recuperat o sumă de 833.200 lei. El s-a înscris pe tabloul creditorilor, însă firma lichidatoare, Lex Grup Reorganizare IPURL Suceava a acceptat, pe baza documentelor depuse, doar o sumă de 731.943 lei.

La masa credală s-au mai înscris Direcţia Generală a Finanţelor Publice Botoşani (cu 69.837 lei), Inspectoratul Teritorial de Muncă (cu 649 lei), dar şi firma de pază Grup Imp Force Security (23.215 lei).

Un fost salariat al HSR are de recuperat peste 10.000 de lei, iar câteva persoane care au câştigat procesele împotriva aceleaşi firme s-au înscris şi ele pe tabloul creditorilor.

6 thoughts on “HSR lasă o gaură de 1,9 milioane de lei. Vezi cine sunt păgubiţii!

  1. Oare Flutur Mugurel si Gheorghita au citit articolul despre starea de infractionalitate a firmei HSR – promovata de cei doi in ultimii 4 ani?
    Unde sunt banii?

  2. Gheorghita trebuie spinzurat pentru ca l-a dus pe Catana in faliment.Asa ca Mihalcea pregateste sa spui cit te-au muls toti jnapanii astia iar cei carora le-ai cumparat masini sa-ti dea banii acum sa achiti datoriile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *