Germania caută ospătari şi bucătari. Vezi detalii!

Germania angajează 80 de bucătari, barmani şi ospătari. Locurile de muncă sunt oferite prin reţeaua Eures. astfel, sunt oferite 30 posturi- ospatar, 30 posturi -barman şi
20 posturi – bucatar. Candidatii trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrati in baza de date (daca este cazul).

Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al candidatului. Selectia va avea loc la inceputul lunii martie 2013, la Bucuresti. Locatia si data desfasurarii selectiei vor fi comunicate de Consilierul EURES. Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie un CV
model Europass in limba germana, cu poza.

De asemenea, mai este disponibil un post expozant. Mod de aplicare: Se completeaza Fisa de solicitare (Bewerbung) si CV model Europass in limba germana la Consilierul EURES din judetul de domiciliu. Dupa completare, formularele se transmit de catre Consilierul EURES pe adresa de e-mail [email protected], cu mentiunea „Nickel – carusel”.
  

Tot în Germania este disponibil un post ajutor in agricultura. Mod de aplicare : Se completeaza Fisa de solicitare (Bewerbung) si CV  model Europass in limba germana la Consilierul EURES din judetul de domiciliu. Dupa completare, formularele se transmit de catre Consilierul EURES la adresa de e-mail [email protected].

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *