Senatorul Grigoraş, pe urmele poeţilor din Botoşani

Viorel Grigoras



Duminică 3 februarie senatorul PNL Viorel Grigoraş a fost prezent la Şcoala Petru Şuster din satul Costeşti comuna Răchiţi la debutul ediţiei din acest an a Şezătorilor Iernii Botoşănene ajunsă la cea de-a XXIII a ediţie. Organizată de Centrul Judeţean de Conservare şi Promovare a Culturii Tradiţionale, manifestarea a devenit un punct de reper important pentru promovarea tinerelor talente din domeniul folclorului şi poeziei botoşănene.

În cadrul acestor manifestări au fost prezentate creaţii ale artiştilor botoşăneni, s-a ascultat muzica folk a grupului Icarus din Săveni şi recitaluri folclorice ale tinerilor talentaţi din comună îndrumaţi de preotul paroh Ioan Caşcaval. Din delegaţia de poeţi botoşăneni au făcut parte Dumitru Ţiganiuc, Mircea Oprea, Vlad Scutelnicu, Cezar Florescu, Vasile Iftimie, Constantin Bojescu, Dumitru Necşanu, Petruţ Pârvescu, Nicolae Corlat şi Ciprian Manolache.

Senatorul Viorel Grigoraş este prezent la toate evenimentele locale care au loc la sfârşitul săptămânii pentru a fi între botoşăneni şi încearcă sa preia cât mai multe din problemele acestora pentru a le găsi rezolvare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *